rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Yok bulduklarım hep dandik şeyler zırh yapamadımSürekli görevleri yap, hazineleri bul haritalarda dolaş kısaca nadir parçaları bulmaya çalış.
Yok bulduklarım hep dandik şeyler zırh yapamadımSürekli görevleri yap, hazineleri bul haritalarda dolaş kısaca nadir parçaları bulmaya çalış.
Valla ben de baya iyi vardı save dosyalarım silinmese atardım sana onlarla oynardın olmadı.Yok bulduklarım hep dandik şeyler zırh yapamadım
Sessizce PP'me ve imzama bak ama çabuk seri ol kardeşim.
Oyunun her güzelliğini geçtim oyunun optimizasyonu bile güzel. Daha önce xbox one s te oynadım oyun yağ gibi akıyordu, grafiklerde güzeldi.Sürekli görevleri yap, hazineleri bul haritalarda dolaş kısaca nadir parçaları bulmaya çalış.
Adam sabahları büyü yaparak uyanıyor. Witcher 3'ün müziği çok güzel çoğu oyunda arka planda açıp oynayınca çok güzel oluyor.Bu şarkı benim sabah alarm zil sesim.
Alıntıyı görüntüle
Witcher sevgimi asla sorgulatmam.Oyunun her güzelliğini geçtim oyunun optimizasyonu bile güzel. Daha önce xbox one s te oynadım oyun yağ gibi akıyordu, grafiklerde güzeldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adam sabahları büyü yaparak uyanıyor. Witcher 3'ün müziği çok güzel çoğu oyunda arka planda açıp oynayınca çok güzel oluyor.![]()
Baronun karısını da siriyi de bulamadımWitcher sevgimi asla sorgulatmam.
-Ülkücü Gerat