Neden Witcher ı bu kadar seviyorsunuz ???

Witcher 3 neden güzel hmm, uzuuun uzuuun yazardım ama şöyle diyim, oyunda 85 saatim var baştan son hem iyi hem kötü sonla bitirdim bir kez blood and wine DLC sini bitirdim ve yan görevlerinide çokça yaptım şunu söylemeliyimki oyun gerçekten mükemmel, vuruş hissiyatından tut animasyonlara ve grafiklerine kadar 2015 yılı için mükemmel şeyler vaat ediyordu, oyunun tek sevmediğim yönü ise çok nadir olan saçma bugları ve at sürme fizikleri onun dışında her açıdan dört dörtlük bir oyun.

Oyunu biraz izledim. Güzel oyun. Ama viking teması giderdi bu oyuna.

yıllardan beri pc oyuncusuyum witcher 3 ü aldım oynamaya başladım rahat günde 15-16 saat oyunum var. Bitsin istemiyorum bence oyun güzel ama pc modunda bazı buglar var özellikle DLC paketleriyle alıp oynayın derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viking teması var zaten Skellige map i vikingleri anlatıyor

Witcher 3 neden güzel hmm, uzuuun uzuuun yazardım ama şöyle diyim, oyunda 85 saatim var baştan son hem iyi hem kötü sonla bitirdim bir kez blood and wine DLC sini bitirdim ve yan görevlerinide çokça yaptım şunu söylemeliyimki oyun gerçekten mükemmel, vuruş hissiyatından tut animasyonlara ve grafiklerine kadar 2015 yılı için mükemmel şeyler vaat ediyordu, oyunun tek sevmediğim yönü ise çok nadir olan saçma bugları ve at sürme fizikleri onun dışında her açıdan dört dörtlük bir oyun.
aynen at saçma sapan çağırıyon gelmiyor rampa yukarı giderken ön kaldırıyor aşağı giderken ön iki ayak üzerine falan kalkıyor saçmalıyor :D

Oyunda bir sürü tema var aslında ve oralardan zırh alışverişi yapınca o yöreye uygun zırhlar falan alabiliyorsun.

yıllardan beri PC oyuncusuyum witcher 3 ü aldım oynamaya başladım rahat günde 15-16 saat oyunum var. Bitsin istemiyorum bence oyun güzel ama PC modunda bazı buglar var özellikle DLC paketleriyle alıp oynayın derim

Viking teması var zaten Skellige map i vikingleri anlatıyor

aynen at saçma sapan çağırıyon gelmiyor rampa yukarı giderken ön kaldırıyor aşağı giderken ön iki ayak üzerine falan kalkıyor saçmalıyor :D
Vikingleri anlatmasıyla viking teması oluyorsa ohooooo...

Vikingleri anlatmasıyla viking teması oluyorsa ohooooo...

Ortam öyle, askerlerin kalkanlarından, karlı mekandaki ev tasarımlarına kadar viking ortamı hissediyorsun ama spoiler vermicem.

senin viking anlayışın ne tam çözemedim vikingler dizisini mi çeksinler
Hayır. God Of War izlediysen dediğimi anlarsın.

Ortam öyle, askerlerin kalkanlarından, karlı mekandaki ev tasarımlarına kadar viking ortamı hissediyorsun ama spoiler vermicem.
Aslında pek oynamayı düşünmüyorum çünkü: 👉👌:oops:

Hayır. God Of War izlediysen dediğimi anlarsın.

Aslında pek oynamayı düşünmüyorum çünkü: 👉👌:oops:
valla krallıklardan tut görevlere binalardan tut herşeye viking teması var daha fazla istiyorsan mod var sen daha oyunu oynamamışsın herhalde sağdan solda video izleyerek tadına varamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,728
Üyeler
192,479
Son üye
ahmetmeral1
Geri