500-600 TL Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
1
CS:GO oynanacak ve zaman zaman müzik dinlenecek kulaklık arıyorum. Bu iki durum için de üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum. 3.5mm girişi olursa sevinirim, telefonda da kullanacağım.

Arctis 3 bakabilirsin

Hs50 pro ya da arctis 3.

Corsair bak mutlaka
surround ses de istiyorum ama hs60 var en düşük onun fiyatı da uçmuş hs70'le aynı nerdeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hs50 pro ya da arctis 3.
Windows sonic açınca hs50 pro 7.1 deneyimi verir mi? Yoksa ses kartı mı almalıyım? Ses kartı almam gerekse ne alabilirim? Birlikte gelsin ikisi.

CS:GO oynanacak ve zaman zaman müzik dinlenecek kulaklık arıyorum. Bu iki durum için de üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum. 3.5mm girişi olursa sevinirim, telefonda da kullanacağım.
BLUEDİO T7 şiddetle öneririm 300 tl civarı 24 saat şarj ile giidyo bluetooth vs var

Güzel bi indirimden arctis 5 ve ya cloud 2 alabilirsin
Arctis 5 çok hoş görünüyor aslında ama bu aralığa geleceğini sanmam. Cloud 2 çok eski diye içime sinmedi ki fiyatı da yüksek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BLUEDİO T7 şiddetle öneririm 300 tl civarı 24 saat şarj ile giidyo bluetooth vs var
Teşekkür ederim ama şuan o tarz bir kulaklığım var ben daha çok oyun için bakıyorum, müzik performansı da dengeli olacak şekilde.

Bizzat HS60 kullanıyorum çok güzel bir ürün yani gerçekten corsair kalitesini hissettiriyor hem oyun hem de müzik için gayet iyi bir kulaklık tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri