bimden alışveriş yapılır mı?

beyazdg

80+
Reaksiyon skoru
40
bime 13 ocakta rival 3 (220tl) ve arctis 1 (350tl) geliyor. fiyatları çok uygun fakat rival 3 internet de 350, arctis 1 550 tl. defolu çıkma ihtimali var mıdır?

not: bimden geçen ay defolu tencere aldık:D:D

bime 13 ocakta rival 3 (220tl) ve arctis 1 (350tl) geliyor. fiyatları çok uygun fakat rival 3 internet de 350, arctis 1 550 TL. defolu çıkma ihtimali var mıdır?

hocam kendiniz görüyorsunuz zaten internet gibi değil açar bakarsın orda defoluysa almazsın

Şimdi düşündüm'de aldıktan sonra hemen kasiyerin yanında kutuyu açın kusur var mı yok mu? diye hem kanıtlı olur :D

indirimleri kaçırma bütçe varsa alabilirsin bişi oldumuda götürürsün alıyolar sıkıntı yok her zaman en pahalı şey iyi anlamına gelmez güvendiğiniz markalar bile bozuluyor bozuk çıkıyor ama kimse ses çıkarmıyor.

Yapılır.

zaten elektroniklerde açıp kontrol edilebiliyor diye biliyorum ben.

bime 13 ocakta rival 3 (220tl) ve arctis 1 (350tl) geliyor. fiyatları çok uygun fakat rival 3 internet de 350, arctis 1 550 TL. defolu çıkma ihtimali var mıdır?

Arkadaşım BİM'den Razer marka mouse almıştı ve hiçbir sorunu yoktu yani sonuçta ikinci el bir ürün satmıyorlar sorunlu çıkacağını sanmıyorum.

zaten elektroniklerde açıp kontrol edilebiliyor diye biliyorum ben.
hayır. defolu gelirse değiştirme hakkına sahipsin.
indirimleri kaçırma bütçe varsa alabilirsin bişi oldumuda götürürsün alıyolar sıkıntı yok her zaman en pahalı şey iyi anlamına gelmez güvendiğiniz markalar bile bozuluyor bozuk çıkıyor ama kimse ses çıkarmıyor.
Şimdi düşündüm'de aldıktan sonra hemen kasiyerin yanında kutuyu açın kusur var mı yok mu? diye hem kanıtlı olur :D
Arkadaşım BİM'den Razer marka mouse almıştı ve hiçbir sorunu yoktu yani sonuçta ikinci el bir ürün satmıyorlar sorunlu çıkacağını sanmıyorum.
teşekkür ederim cevaplarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,275
Üyeler
197,421
Son üye
aligus1907
Geri