hocam kendiniz görüyorsunuz zaten internet gibi değil açar bakarsın orda defoluysa almazsınbime 13 ocakta rival 3 (220tl) ve arctis 1 (350tl) geliyor. fiyatları çok uygun fakat rival 3 internet de 350, arctis 1 550 TL. defolu çıkma ihtimali var mıdır?
not: bimden geçen ay defolu tencere aldık![]()
hayır. defolu gelirse değiştirme hakkına sahipsin.size de ucuz olunca defolu gibi geliyor mu? b
ana geliyor.![]()
Arkadaşım BİM'den Razer marka mouse almıştı ve hiçbir sorunu yoktu yani sonuçta ikinci el bir ürün satmıyorlar sorunlu çıkacağını sanmıyorum.bime 13 ocakta rival 3 (220tl) ve arctis 1 (350tl) geliyor. fiyatları çok uygun fakat rival 3 internet de 350, arctis 1 550 TL. defolu çıkma ihtimali var mıdır?
not: bimden geçen ay defolu tencere aldık![]()
zaten elektroniklerde açıp kontrol edilebiliyor diye biliyorum ben.
Yapılır.
hayır. defolu gelirse değiştirme hakkına sahipsin.
indirimleri kaçırma bütçe varsa alabilirsin bişi oldumuda götürürsün alıyolar sıkıntı yok her zaman en pahalı şey iyi anlamına gelmez güvendiğiniz markalar bile bozuluyor bozuk çıkıyor ama kimse ses çıkarmıyor.
Şimdi düşündüm'de aldıktan sonra hemen kasiyerin yanında kutuyu açın kusur var mı yok mu? diye hem kanıtlı olur![]()
teşekkür ederim cevaplarınız içinArkadaşım BİM'den Razer marka mouse almıştı ve hiçbir sorunu yoktu yani sonuçta ikinci el bir ürün satmıyorlar sorunlu çıkacağını sanmıyorum.