Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

Valla benim gizlim saklım yok devam ediyom (!)
( Gerçekten devam ediyorum ama bu olay kanıtlanırsa tabii ki bırakırım)
Adamlar kendi ağzıyla söylüyor daha nasıl kanıt olacak :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kocaman Whatsapp sizin sevgilerinizle ne konuştuğunuzu merak etmiyor.
Sen olayı yanlış anlamışsın.
Sadece konuşmalar değil ki hayatına dair tüm bilgiler denebilir.

Whatsapp da kalıcaklar anlık (!)

Yaklaşık 2 yıldır Oyun tarzı şeyler için telegram kullanıyordum. Hala kullanmaya devam ediyorum
Whatsappıda bırakacağımı düşünmüyorum. Mesajlarım 3. kişilerle paylaşılsa ne olucak ?
Sadece mesajlar değil dostum.

kararsızım. Ben zaten wp'yi çok kullanan birisi değildim ig üzerinden mesajlaşıyordum arkadaşlarımla bu nedenle çok bir kaybım olmaz.
İnstagramın zaten facebook un olması dışında bir sorun yok 🤣

Biliyorum ama Diğer şeyleri öğrense ne olucak ? Şirket dünya devleri içerisinde. Bizim bilgilerimizle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. Ha belki bir gün saklıyacak çok şeyim olur o zaman bırakırım :D
Bende aynı fikirdeyim.

Evet bırakacağım. Ama bilgilerimi 3. Kişilerle paylasayacakları için ( zaten her uygulama tum izinleri istiyor) değil bize 2. Sinif insan muamelesi yapip Ab ulkelerine ayricalik tanidiklari icin silicem. Bugun wp sozlesmesini kabul ettirmeye calisirlar yarin bu baska bir sozlesme olur. Biz de ab ulkelerindeki insanlarla ayni haklara sahibiz. Bizi farkli bir statuye koyamazlar.

Evet bırakacağım. Ama bilgilerimi 3. Kişilerle paylasayacakları için ( zaten her uygulama tum izinleri istiyor) değil bize 2. Sinif insan muamelesi yapip Ab ulkelerine ayricalik tanidiklari icin silicem. Bugun wp sozlesmesini kabul ettirmeye calisirlar yarin bu baska bir sozlesme olur. Biz de ab ulkelerindeki insanlarla ayni haklara sahibiz. Bizi farkli bir statuye koyamazlar.
Reis çıksa dese siz bizim vatandaşlarımızın bilgilerini kullanamazsın dese mark 2 şey yapabilir ya wp yi tr den kaldırır ya da ab gibi olur ama çıkıp demiyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Harbi instayı silersem ne kullanıcam önerisi olan var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,747
Üyeler
193,124
Son üye
teknolojiseven
Geri