Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,971
Kendi takımın şike yapıyor ve sen başkalarını suçluyorsun hakem dye ben türkieden takım tutumuyorum sadece galatsarsaya sempatim varBen sana bir şey demedim ki
Kendi takımın şike yapıyor ve sen başkalarını suçluyorsun hakem dye ben türkieden takım tutumuyorum sadece galatsarsaya sempatim varBen sana bir şey demedim ki
Aldınız zatenbiz de hakemleri arkamıza alsak şampiyon olurduk konuşma
İrfan Can zor bir transfer.Galatasaray da Onyekuru ve İrfan Can transferlerinde sona yaklaştı. Gelirse ikisi de çok faydalı olacaktır bence. Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesine karşılık güzel bir transfer bence.
Mesut etkili olursa iyi, olmazsa zaten FB'liler gidip kendini darağacında asacak.Hocam bu sezon iş ciddi çünkü anlaşmalar tamam mesut arsenal ile anlaştığı zaman gelip imzayı atacak, ben şahsen gerçekten baya etkili olacağını düşünüyorum çok güzel ara pasları ve oyun kurma yeteneği var.
İrfan gelirse çok iyi transfer olur, hele Başakşehirin paylaşımlarından sonra. Onyekuru Galatasaray'da başka oynuyor, katkı sağlayacağını düşünüyorum.Galatasaray da Onyekuru ve İrfan Can transferlerinde sona yaklaştı. Gelirse ikisi de çok faydalı olacaktır bence. Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesine karşılık güzel bir transfer bence.
Assak çoktan asardık hocam.Mesut etkili olursa iyi,olmassa zaten FB'liler gidip kendini darağacında asacak.
Evet ama ihtimali var.İrfan Can zor bir transfer.
kafanıza takmısınız şike yaptı diye orta da şike yok ergenekon yüzünden yattı ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti davalardan berat etti şike yapmadığı keşinleştiKendi takımın şike yapıyor ve sen başkalarını suçluyorsun hakem dye ben türkieden takım tutumuyorum sadece galatsarsaya sempatim var
Galatasarayın finansal fairplayii var yoksa çok rahat alırdı sene sonuna kadar kiralayıp alır nbelkiİrfan gelirse çok iyi transfer olur, hele Başakşehirin paylaşımlarından sonra. Onyekuru Galatasaray'da başka oynuyor, katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Assak çoktan asardık hocam.
Artık Mesut son çıkış kapısı gibi bir şey herhalde, ondan dedim.Assak çoktan asardık hocam.
Benim gözümde şampiyon olan şampiyonlar ligine gider yani uefanın şampiyon görmesi lazımkafanıza takmısınız şike yaptı diye orta da şike yok ergenekon yüzünden yattı ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti davalardan berat etti şike yapmadığı keşinleşti
Luyindama'yı elden çıkarırsa çok iyi olur, hem yavaştan yaşı geliyor tam satma sırası bence. Ondan gelen parayla da İrfan alınabilir.Galatasarayın finansal fairplayii var yoksa çok rahat alırdı sene sonuna kadar kiralayıp alır nbelki
ts de kupa için uefa ya cas a gitti niye boş dündülerBenim gözümde şampiyon olan şampiyonlar ligine gider yani uefanın şampiyon görmesi lazım