Sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ü eleştirebilecek bir vasfınız var mı? YOK
O halde böyle başlıklar açmayın
Neden eleştirmeyelim onun hatası olamaz mı? araştırık öğrenmek varken neden araştırmayalım?

Mustafa Kemal ATATÜRK'ü eleştirebilecek bir vasfınız var mı? YOK
O halde böyle başlıklar açmayın
? ne alaka. İnkılap görmeye gerek yok o zaman. Atatürk hakkında eleştiri ve yorum yapmaya da gerek yok. O ne yapıyorsa doğru zaten. ATAM İZİNDEYİZ de devamke.

Olaya hiç karışmayacaktım ama "Dinimiz" derken kendisiyle aynı dine inananları kastediyor. Bu kadar geri kafalıda düşünmezsin din düşmanlığına hiç gerek yok.

Ha ayrıca sen kimsinde beni ''din düşmanlığı'' ile suçluyorsun?

@Mehmet Yılmaz burası dini kullanarak Atamı karalamaya çalışan iktidar partisi fanlarıyla doldu. Konuyu kitleyin lütfen.

Gençliğin sorunu bu. Karşıt görüşlere saygı ile yaklaşmıyorsunuz. Karşınızdaki bir şey öne sürüyor ama dinlemeden bildiğiniz şeyi söylemeye devam ediyorsunuz hepiniz. Tartışma böyle olmaz. Açın bir münazara ve dinleyin lütfen. Karşıt görüşlere saygılı olmazsanız kimsenin fikrini değiştiremezsiniz, durduk yere birbirinize girdiğiniz ile kalırsınız.

Konu o kadar yordu ki. Millet ne yazmış bakmadan da duramıyorum. Bakınca da diyorum eyyyyyffffa...

"Osmanlıca". Şuanda da Latin alfabesi kullanıyoruz bu alfabeyi de kullanan onlarca devlet millet kabile var yani bu alfabemiz de kendimize özgü değil kopyala yapıştır haberin olsun.
Osmanlıca dilin adı pek sevgili kardeşim. Alfabenin adı değil.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,881
Üyeler
187,582
Son üye
Russ
Geri