her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
mesela adamın altın hesabı var tekrar hesap açıyor bronzda oynuyor yan hesap yani
Yan çar desenize smurf ne ara türedi.
Yapmayın olm rank sisteminin içine ediyorsunuz bide adam gerçekte immortal oluyor ama maçta demirde oynuyor falan can sıkıcı.

:D sende en düşük ligtesin galiba o yüzden ağlıyorsun ayrıca globale çıktım ve en üst sıralardayım e ben neden düşeyim mesela
O zaman bu konu seni niye geriyor dayı dengesiz misin sen? Evet düşük ligde oynuyorum ve eğleniyorum ama siz gibi boş adamlar smurfler gelince oyunum mahvoluyor. Düşük ligde oynayı ca hayatımdan bir şey eksilmiyor.

valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
Riot games ve türkiye serveri adlı çalışma.. tek yapbileceğin şey /all muted

Aynen şu forumda hala smurf hesap diye ağlayan var.Smurf hesap kullanmıyorum ama sürekli karşıma geliyor ve her türlüde kazanıyorum yine diyorum bence ağlamaya gerek yok bilek varsa zaten her türlü alırsın
knk zaten yani smurf açsa ne olcak sadece rankın düşer sonra hırslanırsın mesela ben elmasa öyle geldim bronzdaydım smurf geldi vay bee bunun aimi iyimiş benimde böyle aimimin olması gerek dedim ve çabaladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şey değil mi ya Valorant oynuyorum ligim yüksek beni hile sanıyorlar.
evet işte ondan xD

Aynen şu forumda hala smurf hesap diye ağlayan var.Smurf hesap kullanmıyorum ama sürekli karşıma geliyor ve her türlüde kazanıyorum yine diyorum bence ağlamaya gerek yok bilek varsa zaten her türlü alırsın
elmasa yada supreme yenileceğime kendi eloma yenilirim hem karşı takım gerçekten rank yükselmeyi haketmiş oluyor bende daha rank düşerek kendi sabit rankımı belli edebiliyorum rank sistemini öylesine koymuyorlar bi amacı var

Technopat'ın kuralları bence çok katı. Sonuçta herkes iyi bir eğitim alamamış olabiliyor.
Gidip de -da/-de eklerini ayrı veya birleşik yazıp yazmaması bence önemli değil.
Ancak temel kurallara uyulmalı. Cümle bitince nokta koyup cümleye başlarken büyük harfle başlamak zor bir şey değil.
Zaten çoğu moderatör uyarı atıyor artık o tür şeylere.

Yan çar desenize smurf ne ara türedi.
Yapmayın olm rank sisteminin içine ediyorsunuz bide adam gerçekte immortal oluyor ama maçta demirde oynuyor falan can sıkıcı.
anlatmaya çalışıyoruzda anlamıyorlar adam bileğin varsa her türlü alırsın diyor adamda bilek olsa zaten bronzda oynamaz gider elmas falan girer de anlamıyor işte

knk zaten yani smurf açsa ne olcak sadece rankın düşer sonra hırslanırsın mesela ben elmasa öyle geldim bronzdaydım smurf geldi vay bee bunun aimi iyimiş benimde böyle aimimin olması gerek dedim ve çabaladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet işte ondan xD
yani düşün smurfler olmasa ben elmas olamıcaktım bence smurf olmanın kötü yanı yok he sinirlenirim karşıma radyant smurf gelse ama beni daha çok hırslandırır günün sonunda

elmasa yada supreme yenileceğime kendi eloma yenilirim hem karşı takım gerçekten rank yükselmeyi haketmiş oluyor bende daha rank düşerek kendi sabit rankımı belli edebiliyorum rank sistemini öylesine koymuyorlar bi amacı var
İşte demek ki yeterince iyi değilsin işte daha çok oynayacaksın ve o smurfleri oyundan soğutacaksın olay bu dün CS girdim ve 40 vurmama rağmen 2 kez ACE atmama rağmen yenildik takım berbattı ne yapayım bırakayım mı oyunu ? Çalışmaya devam hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yan hesaba giriyorsanız eğlenmek için gireceksiniz.
Size hile dedikleri için böyle sinir olacaksanız hiç girmeyin eğlencesi kalmaz.

Yan hesaba giriyorsanız eğlenmek için gireceksiniz.
Size hile dedikleri için böyle sinir olacaksanız hiç girmeyin eğlencesi kalmaz.
sinirlenmedim uyarı yaptım herkes hile değil diye yoksa ben baya eğlendim oynarken derecelide değildi zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri