PS5 Vs. Xbox Series X

Teraflpos tahmini değerdir bu arada ama siz bilirsiniz. PS 5 daha hızlı Series X'ten bu arada :D
Benim tercihim de PS5 ve XSS'dir. Sadece oyun oynayıp yurt dışında yaşasam böyle bir ikili tercih ederdim.

Neden saçma olsun ki?

PS5'in daha iyi performans verdiğini biliyorum, konum da var.
Aynı zamanda Exclusive bakımından da daha iyi 😆
GamePass var dersen Series S ve PC'de de var.
Tartıştıkça Xbox Series X'in gereksizliğini daha iyi anlıyorum.

Aynı zamanda Exclusive bakımından da daha iyi 😆
GamePass var dersen Series S ve PC'de de var.
Tartıştıkça Xbox Series X'in gereksizliğini daha iyi anlıyorum.
Game Pass PC'de 40 oyun daha az var. PS exclusivelerine aşık bir insanım, ama 620TL...

Game Pass PC'de 40 oyun daha az var. PS exclusivelerine aşık bir insanım, ama 620TL...
40 oyundan kaç tanesi kayda değer?
Takas yöntemi veya kardeşlik yapabilirsiniz. Ama katılıyorum, maalesef gereksiz pahalılık var...

40 oyundan kaç tanesi kayda değer?
Takas yöntemi veya kardeşlik yapabilirsiniz. Ama katılıyorum, maalesef gereksiz pahalılık var...
The Witcher 3 gibi AAA oyunlar var 40 oyun içinde. Ve EA Play de var Ultimate tarafında konsolda.

Teraflpos tahmini değerdir bu arada ama siz bilirsiniz. PS 5 daha hızlı Series X'ten bu arada :D

Series S'te de uğraşmıyorsun. Al Series S bitsin iş. Gereksiz X'i almaktansa...
Olabilir tabi ki bütün konsollardan bahsettim

PS5 evet güzel bir şekilde aldık diyelim, durmdan oyun almak istesem her oyuna para yetmiyor ayda yılda bir alabiliyorum , xbox game pass olunca önümde hep oyun oluyor ve xbox cephesi de özel oyunlara ağırlık vermeye başladı bünyesine şirketler katıyor . Forza , Pes 2021 , Fifa 20 ,ARK ,Gears 5, A Way out , Battlefield serisi , Batman , Crysis ,DayZ , Doom ve nice küçük eğlenceli oyunlar var biraz da para verip alsak tamam oluyor zaten genelde Fifa Ultimate Team oynuyorum , anlatınca da canım çekti ama maalesef tek bir şey eksik ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rainbow Six , Sims 4 , UFC , Final Fantasy , Warband

bence xbox seires x alırsın konsolu yanına bir game pass ultimate akarsın 10 sene ps5 le uğraşılmaz

-grandtheftautofanboy-

Ben series X alırdım Ps5 te bir oyun en az 400 tl ve hemen bitiyor gereksiz pahalılık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri