onlinedoktor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
Düşüncene saygı duyuyorum ama bence hatalı.Şuan sen ağırlık çalışma sağlıklı bir şekilde kilo almaya bak
Düşüncene saygı duyuyorum ama bence hatalı.Şuan sen ağırlık çalışma sağlıklı bir şekilde kilo almaya bak
Bizim bir arkadaş var sizin gibi cılız, bir kaç yıldır çalışıyor ve az çok kası var ama kilodan pek yapamıyor. Yani Rocky gibi olmayı beklemeyin ama kilo alıp kas yaparsanız çok daha verimli olurdostlar ben kas yapmak istiyorum 2 gündür çalışıyorum ve ağrım var kas ağrısı youtube dan baktım normalmiş yeni başlayanlar için sorum şu ortalama kaç ayda kol kasım olur ?
Düşüncene saygı duyuyorum ama bence hatalı.
Eğer spor salonuna gitme imkanon varsa git derim ama dersen evde yaparım o youtube da videolar var onları yapabilirsinYeni konu açmak yerine buradan sorayım:
Benim de boyum 1.85 kilom 90 ve bol bol bisiklet sürüyorum, gövde ve kol kaslarımı geliştirmem için ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim bir arkadaş var sizin gibi cılız, bir kaç yıldır çalışıyor ve az çok kası var ama kilodan pek yapamıyor. Yani Rocky gibi olmayı beklemeyin ama kilo alıp kas yaparsanız çok daha verimli olur
Kilonu biraz azaltman gerekebilir(Birkaç kilo yeterli olacaktır.)Ben de 186 boyundayım kilomu biraz azaltıp ağırlık çalışmaya devam ettiğimde belirgin bir değişim yaşadım. Ama sadece kol ve gövde çalışmak vücut gelişimini sınırlar. Tüm vücut çalışırsan kol ve gövde performansın da artar daha belirgin bir değişim yaşarsın.Yeni konu açmak yerine buradan sorayım:
Benim de boyum 1.85 kilom 90 ve bol bol bisiklet sürüyorum, gövde ve kol kaslarımı geliştirmem için ne önerirsiniz?
Bizim bir arkadaş var sizin gibi cılız, bir kaç yıldır çalışıyor ve az çok kası var ama kilodan pek yapamıyor. Yani Rocky gibi olmayı beklemeyin ama kilo alıp kas yaparsanız çok daha verimli olur
Peki ya sizce kaç ayda az çok bir etkisini görebilirim.Eğer spor salonuna gitme imkanon varsa git derim ama dersen evde yaparım o youtube da videolar var onları yapabilirsin
Örnek
Ege fitness spartacüs idmanları benim işime yaramıştı zamanında
hocam duymuşsundur halk arasında "hamlamak" olarak geçen fiili yaşamışsın (çok mu bilimselmiş gibi oldu la)dostlar ben kas yapmak istiyorum 2 gündür çalışıyorum ve ağrım var kas ağrısı youtube dan baktım normalmiş yeni başlayanlar için sorum şu ortalama kaç ayda kol kasım olur ?
Kickboks gerçekten çok faydalı bir spor. Sadece teknik değil hayatı da öğreniyorsun ve tabi ki insanlara saygılı olmayı.hocam duymuşsundur halk arasında "hamlamak" olarak geçen fiili yaşamışsın (çok mu bilimselmiş gibi oldu la)
neyse sana önerim şu playstore appstore de olan fit olma, kas yapma vs. programlarını yap bence
ben yaklaşık 3 ay yaptım ve daha sonra kickboksa başlamıştım kilo vermeden karın kası elde etmiştim
hiç sebze yemeyen birisiydim sporda yorulup eve gelince ne bulursan yediğin için sebzeye alıştım
korona bitse de spora başla hemen
kickboksa gitmen en yararlı olacaktır
hem fiziksel olarak hem kendine güven olarak
ve arkadaş çevrende yükseliyorsun
(sakın egonu arttırma)
uzun sürer tam zaman veremem sonuçta evde yapacaksınPeki ya sizce kaç ayda az çok bir etkisini görebilirim.