Neler Yeni

Kas İle ilgili sorum var yardım

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jude

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
teşekkür ederim hepinize

• Beğen

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Beslenmene dikkat etmezsen sadece vücudun sıkılaşır.
Çok zayıfsın.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Yeni konu açmak yerine buradan sorayım:
Benim de boyum 1.85 kilom 90 ve bol bol bisiklet sürüyorum, gövde ve kol kaslarımı geliştirmem için ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostlar ben kas yapmak istiyorum 2 gündür çalışıyorum ve ağrım var kas ağrısı youtube dan baktım normalmiş yeni başlayanlar için sorum şu ortalama kaç ayda kol kasım olur ?
Bizim bir arkadaş var sizin gibi cılız, bir kaç yıldır çalışıyor ve az çok kası var ama kilodan pek yapamıyor. Yani Rocky gibi olmayı beklemeyin ama kilo alıp kas yaparsanız çok daha verimli olur

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Düşüncene saygı duyuyorum ama bence hatalı.
Benim de boyum 1.85 kilom 90 ve bol bol bisiklet sürüyorum, gövde ve kol kaslarımı geliştirmem için ne önerirsiniz?

Bizim bir arkadaş var sizin gibi cılız, bir kaç yıldır çalışıyor ve az çok kası var ama kilodan pek yapamıyor. Yani Rocky gibi olmayı beklemeyin ama kilo alıp kas yaparsanız çok daha verimli olur
Eğer spor salonuna gitme imkanon varsa git derim ama dersen evde yaparım o youtube da videolar var onları yapabilirsin

Örnek
Ege fitness spartacüs idmanları benim işime yaramıştı zamanında

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam öncelikle iyi akşamlar dilerim. Bodybuilding oldukça güzel bir spordur ve sizin de böyle bir sporu denemenizi takdir ederim. Günümüzde bir çok insan işini gücünü bahane ederek sağlığını adeta hiçe sayıyor. Şimdi gelelim sizin sorunuza. Öncelikle şunu söylemeliyim ki vücut geliştirme 3 günde veya 3 ayda olacak bir şey değildir. Araştırma ve emek ister. Antrenman sonrası kas ağrıları da normaldir. Çünkü kaslarınız ilk defa böylesine bir yük altına binmekte. Fakat bunlar 3-4 günde geçen ağrılardır ve sıcak su ile kaslarınızı rahatlatabilirsiniz. Eğer daha uzun sürüyorsa bir doktora başvurun. Öte yandan söylemem gereken şey ise devamlı gelişmeniz gerektiğidir. Ne dedim ben şimdi? Antrenman sıklığınız haftada en az 2 en fazla 4 olsun. Birer veya ikişer gün ara vermek kaslarınızın rahatlaması için şarttır. Ayrıca zaman geçtikte daha ağır kilolarla hareketler yapmak da en önemli şeydir. Eğer girdiğiniz kilo ile 15 tekrardan fazla yapabiliyorsanız kiloyu arttırın. Şimdilik diyeceklerim bunlar. Umarım bıkmadan ve usanmadan bu yolda devam edersiniz.

• Beğen

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Kilonu biraz azaltman gerekebilir(Birkaç kilo yeterli olacaktır.)Ben de 186 boyundayım kilomu biraz azaltıp ağırlık çalışmaya devam ettiğimde belirgin bir değişim yaşadım. Ama sadece kol ve gövde çalışmak vücut gelişimini sınırlar. Tüm vücut çalışırsan kol ve gövde performansın da artar daha belirgin bir değişim yaşarsın.

• Beğen

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Eğer spor salonuna gitme imkanon varsa git derim ama dersen evde yaparım o youtube da videolar var onları yapabilirsin

Örnek
Ege fitness spartacüs idmanları benim işime yaramıştı zamanında
Peki ya sizce kaç ayda az çok bir etkisini görebilirim.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
dostlar ben kas yapmak istiyorum 2 gündür çalışıyorum ve ağrım var kas ağrısı youtube dan baktım normalmiş yeni başlayanlar için sorum şu ortalama kaç ayda kol kasım olur ?
hocam duymuşsundur halk arasında "hamlamak" olarak geçen fiili yaşamışsın (çok mu bilimselmiş gibi oldu la)
neyse sana önerim şu playstore appstore de olan fit olma, kas yapma vs. programlarını yap bence
ben yaklaşık 3 ay yaptım ve daha sonra kickboksa başlamıştım kilo vermeden karın kası elde etmiştim
hiç sebze yemeyen birisiydim sporda yorulup eve gelince ne bulursan yediğin için sebzeye alıştım
korona bitse de spora başla hemen
kickboksa gitmen en yararlı olacaktır
hem fiziksel olarak hem kendine güven olarak
ve arkadaş çevrende yükseliyorsun
(sakın egonu arttırma)

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
hocam duymuşsundur halk arasında "hamlamak" olarak geçen fiili yaşamışsın (çok mu bilimselmiş gibi oldu la)
neyse sana önerim şu playstore appstore de olan fit olma, kas yapma vs. programlarını yap bence
ben yaklaşık 3 ay yaptım ve daha sonra kickboksa başlamıştım kilo vermeden karın kası elde etmiştim
hiç sebze yemeyen birisiydim sporda yorulup eve gelince ne bulursan yediğin için sebzeye alıştım
korona bitse de spora başla hemen
kickboksa gitmen en yararlı olacaktır
hem fiziksel olarak hem kendine güven olarak
ve arkadaş çevrende yükseliyorsun
(sakın egonu arttırma)
Kickboks gerçekten çok faydalı bir spor. Sadece teknik değil hayatı da öğreniyorsun ve tabi ki insanlara saygılı olmayı.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Git bi salona yazıl aga ilk önce. O kilo boyuna göre acayip az. Ayrıca ağırlık kaldırma falan diyen arkadaşları dinleme. Ek olarak cici bebe yiyerek kilo alabilirsin. Her gün yatmadan önce 1 tabak yiyebilirsin mesela. Bu siteden istenilen bilgileri girip günlük besin değerlerini hesaplayabilirsin.
Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek

efay144

80+ Silver
Virüs olmasaydı fitness önerirdim ben 2 ay gittim gözle görülür bir şekilde faydası oldu ama kilomla boyum orantılıydı senin önce bol bol proteinle karbonhidrat alman lazım

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri