Ups kargo takip sorunu

Reaksiyon skoru
17
akşam üzeri kargom itopya tarafından ups ye teslim edildi gözüküyor ama takip etmek istediğim zaman “paketiniz ups’e teslim edilmek üzere bekletilmektedir” diyor acaba bu sorunu yaşayanlar kargolarını 2-3 gün içinde alabildi mi?

Ups de Kargo takibi iyi değil gibi gözüküyor. Benimki de akşam verildi. Yola çıktı felan yazıyor. Çok amatörce geldi. N11 den arasla almıştım klavye. O çok iyidi takip olarak.

Kardeşim orda yazanı adam gibi okursan paketinin henüz kargoya teslim edilmemiş olduğunu rahatlıkla anlarsın. Durumun Ups kargo ile ne alakası var???

Kardeşim orda yazanı adam gibi okursan paketinin henüz kargoya teslim edilmemiş olduğunu rahatlıkla anlarsın. Durumun Ups kargo ile ne alakası var???
ups kargonun sitesinde yazan bu, itopyanın mailinde kargoya teslim edildiği yazıyor nasıl ne alakası var

Kargo barkodu oluşturulmuş itopya ama paket hala itopyada takipte yazana göre durumun UPS ile alakası yok.
ürün dün kargolanmış UPS bilgileri girmediği için görünmüyormuş. Tüm sorun UPS'in bilgileri girmemesiymiş.

Kargo teslim edilmiş fakat UPS daha kargo bilgilerini girmemiş. Yoğunluktan dolayı gecikmiştir. 1 gün daha bekleyin aynı sorun olursa UPS ile görüşün.

tabii yoğunluktan dolayıdır ben bir şey demiyorum zaten sadece ilk kez başıma geldi bir sormak istedim burada yaşayan var mı bu durumu. sıkıntı yok bu zaman da herkes zorlanıyor işlerde biri tekrar yaşarsa bu tarz sorunu buradan bilgilenmiş olur.

tabii yoğunluktan dolayıdır ben bir şey demiyorum zaten sadece ilk kez başıma geldi bir sormak istedim burada yaşayan var mı bu durumu. sıkıntı yok bu zaman da herkes zorlanıyor işlerde biri tekrar yaşarsa bu tarz sorunu buradan bilgilenmiş olur.
Bende UPS'e paket verdiğimde takip numarasına hemen bakıyordum bilgiler henüz mevcut değil yazıyordu. Akşama doğru bilgiler giriliyordu. Ben UPS'ten memnunum güzel bir firma.

Sıkma canını dostum tahminimce cumartesiye kadar gelir kargon. Bana da aynısı oldu ups değil ama yurtiçi kargo led satın aldım dün kargoya verildi ama bugün sabah saat 8 de bilgilerini girdiler bu yüzden 1 gün gecikecek büyük ihtimal.

ürün dün kargolanmış UPS bilgileri girmediği için görünmüyormuş. Tüm sorun UPS'in bilgileri girmemesiymiş.
Ben ups çalışanıyım bilgi girişi yapılmadan barkodlu kargo alınmaz büyük firmalarda barkodsuz ürün vermez yada teslim evrağı imzalatırlar ki yinede görünür sistemde toplama işlemi yapılır kargolar alınırken barkodları okuttuğumuz cihaz internete bağlı olduğu için o an paketinizin harekete geçtiğini görürsünüz.

Geri