Hasan BerkD
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Kasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400
Sallanma sorunu var mıBunun kardeşim kullanıyo çok memnun.
Sağlam dışı beyaz sunta ile kendim yaptım düşündüğüm modelin aynısı oldu bardaklık kuşaklık koyma çekmece önü 2m geniş bişi oldu bence kendin yapbilrsn (kendine güveniyosan )Kasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400
Bizdekinde yok ama dediğim gibi üstünde kasa yok.Sallanma sorunu var mı
Ama tecrübe ve emek lazım çok zor oldu berbat edilebilr bile oyüzden masa da alablrsnKasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400
Ben L masa yaptım kendime.Sağlam dışı beyaz sunta ile kendim yaptım düşündüğüm modelin aynısı oldu bardaklık kuşaklık koyma çekmece önü 2m geniş bişi oldu bence kendin yapbilrsn (kendine güveniyosan )
bu masanın fotoğrafını çekip atabilirmisin kardeşim tam olarak görmek için beğende beğendim. masa yakınsa bi çek üstünde pc var ken nasıl duruyor bana biraz eni küçük gibi geldi fotoğraftan da olabilirBunun kardeşim kullanıyo çok memnun ama onun laptopu var.
Ben kasa koyuyorum ama kendim yaptım parça alıp. O da bir seçenek
Şu anda fotoğraf atmam için tel yok ama PC nin web cam inden kkendi masamı çekebilirm.bu masanın fotoğrafını çekip atabilirmisin kardeşim tam olarak görmek için beğende beğendim. masa yakınsa bi çek üstünde pc var ken nasıl duruyor bana biraz eni küçük gibi geldi fotoğraftan da olabilir
70 TL tuttu 700 TL olan masa ve daha güzel oldu kendim bazı bölümler ekledim prizler için yuva vbBen L masa yaptım kendime.
Normalde 1200 TL olan masayı daha kaliteli parçalarla 750 TL ye yaptım
Önerim yok ama 120 cm az bence daha üstünü tavsiye ederimKasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400
Ben L masa yaptım kendime.
Normalde 1200 TL olan masayı daha kaliteli parçalarla 750 TL ye yaptım
Siz ufak yapmışsınız sanırım.70 TL tuttu 700 TL olan masa ve daha güzel oldu kendim bazı bölümler ekledim prizler için yuva vb
olur olur. tam bir fikir sahibi olmak için istiyorum.Şu anda fotoğraf atmam için tel yok ama PC nin web cam inden kkendi masamı çekebilirm.
Benim masa da 75 cm yüzeyli .
Olur mu ?