Bu bütçedekileri tokatlar. Mükemmel efsane anlatılmaz da değil. Arkadaşımdan biliyorum o ss arctis 5ini bozmuştu yerine bunu aldı ve arctis5ten daha rahat ses kastığını söylüyor. 1000 liralık kulaklığı geçiyor kulaklık. (gerçi arctis5 de fiyatını haketmiyor ama neyse)s
ses kalitesini merak ediyorum nasıl bi ses kalitesi var herhangi bi kanal da videosunu çekmemiş ses kalitesi ile ilgilili
anladım teşekkür ederimBu bütçedekileri tokatlar. Mükemmel efsane anlatılmaz değil. Arkadaşımdan biliyorum o ss arctis 5ini bozmuştu yerine bunu aldı ve arctis5ten daha rahat ses kastığını söylüyor. 1000 liralık kulaklığı geçiyor kulaklık. (gerçi arctis5 de fiyatını haketmiyor ama neyse)
Aldım hocam çoktan teşekkür ederim yinede.Ancak kablosundan memnun değilim kablo kıvrıldı düzeltelim derken yine aynısı oldu örgüyü söktüm yine oldu ancak bi problem yok.Rampage Comfort çok daha iyi düşünme.
Mikrofon u ve yaylı olmaması beni biraz endişelendiriyor bende alicam yoksaAldım hocam çoktan teşekkür ederim yinede.Ancak kablosundan memnun değilim kablo kıvrıldı düzeltelim derken yine aynısı oldu örgüyü söktüm yine oldu ancak bi problem yok.
Bilemiyorum hocam 16 yaşındayım ve suan ki kulaklık da yaysız comforttaki gibihocam kafanız büyükse biraz sıkıntı çekersiniz ancak mikrofonu çok iyi.
atayım hocamBilemiyorum hocam 16 yaşındayım ve suan ki kulaklık da yaysız comforttaki gibi
Hocam kısa açık olan benim kullandığım
Sonuna kadar açık olan ise kulaklığın bana sağladığı mesafe bu büyüklükte ise sıkıntı yaşamam foto atma şansınız var mı rica etsem
Ben çoktan aldım.comfort.
Bilemiyorum hocam 16 yaşındayım ve suan ki kulaklık da yaysız comforttaki gibi
Sonuna kadar açık olan ise kulaklığın bana sağladığı mesafe bu büyüklükte ise sıkıntı yaşamam foto atma şansınız var mı rica etsem
Bilemiyorum hocam 16 yaşındayım ve suan ki kulaklık da yaysız comforttaki gibi
atayım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben çoktan aldım.
hatırladım seni.Ben çoktan aldım.
Skmdi beni kuşkuya düşürdü foto olurmuki banaatayım hocam
Ben çoktan aldım.