Yardım Türk Telekom Rezaleti!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,042
biraz bait oldu ama neyse
Merhaba arkadaşlar ADSL 16Mbps aboneliğim mevcut ben bu internetten hiç memnun değilim. 28.01.2021'de yani 2 gün sonra aboneliğim bitiyor. Bu gün çıkmak için aradığımda bana 300TL gibi bir fiyat söylediler. Nedenini sorduğumda Tivibu'nun taahhüdü 03.12.2021'de bitiyormuş, yani daha 12 ay var. Ben 300TL ödemek istemiyorum ama Tivibu yüzünden 2 yıl daha çile çekmekte istemiyorum. Tivibu'yu kullanabilmek için internetim olmak zorunda.

Yani uzun lafın kısası bu cayma bedelini ödemeden çıkmanın bir yolu yok mudur arkadaşlar? 6 senedir çile çekiyorum 2 sene daha çekmek istemiyorum ama tek seferde 300TL veremeyiz ailem karşı çıkar.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam eğer millenicom'a geçerseniz eğer belli bir miktarını millenicom ödüyor. Diğer iss'leri bilmiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer millenicom'a geçerseniz eğer belli bir miktarını millenicom ödüyor. Diğer iss'leri bilmiyorum.
ödüyor ancak faturaya yansıtıyor yani yine ödemiş olacağım.
bu arada superonline'a geçecektim. :(

Turk.net koşulsuz şartsız taahhütünüze destek oluyor diye biliyorum. İsterseniz şansınızı deneyin.

Bunun rezaletle bir gıdım ilgisi yok.
Ayrıca Tivibu'yu iptal ettirmesen bile çıkabilirsin. Tivibu ile Ev interneti aynı faturada ödense bile ayrılar.
Senin için bizzat arayıp sordum.

Tivibu kalsın kullan. O sırada git başka yerden internetini al.

Bunun rezaletle bir gıdım ilgisi yok.
bait olduğunu belirttim. normal başlık yazınca kimse bakmadığı için düzenledim :(

Ayrıca Tivibu'yu iptal ettirmesen bile çıkabilirsin. Tivibu ile Ev interneti aynı faturada ödense bile ayrılar.
Senin için bizzat arayıp sordum.

Tivibu kalsın kullan. O sırada git başka yerden internetini al.
bana türktelekom dışında başka sağlayıcı ile tivibu kullanamayacağımı söylediler

bana türktelekom dışında başka sağlayıcı ile tivibu kullanamayacağımı söylediler
O da doğru. IP Olayı var.
Tivibu aboneliğini Tivibu Ev'den Tivibu Uydu'ya çevirmeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri