Yabancı Dil nasıl öğrenilir ?

nasıl çeviri mesela bilmediğim yeri hemen çeviri ile kelimeyimi çevireyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bilmiyorsam yani adam bir şey sorucak ben tak diye kalırsam ?

ders nasıl mesela ? yani pratik nerede yapıyorsun ?
Önce oku, anlamaya çalış. Yüksek ihtimalle hiç bir şey anlamıcaksın ve çeviriye gidiceksin. Sonra diceksin ki aa doğru bu böyleydi bu kelimenin anlamı buydu doğru diceksin. Böyle böyle her gün 3 4 makale okusan gerçekten geliştirirsin kendini.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
CS:GO oynayabilirsin. Bir süre sonra aydınlanma yaşıyorsun.

İngilizce dizileri ingilizce altyazı izle, hikayeli oyun oyna, şarkıların sözünü dinleyerek anlamaya çalış.

Bu siteden de ingilizce çalışabilirsin mesela.

nasıl çeviri mesela bilmediğim yeri hemen çeviri ile kelimeyimi çevireyim ?

Hiç bilmiyorsam yani adam bir şey sorucak ben tak diye kalırsam ?

ders nasıl mesela ? yani pratik nerede yapıyorsun ?
Sana önerebileceğim 3 site var isimleri bulunca yazarım oradan online olarak mesaj yazabileceğin yabancı olan insanlar ile konuşarak öğrenebilirsin önce pratik yapabilirsin kelimeleri ezberliyip sonra cümle kurabilirsin.

Önce oku, anlamaya çalış. Yüksek ihtimalle hiç bir şey anlamıcaksın ve çeviriye gidiceksin. Sonra diceksin ki aa doğru bu böyleydi bu kelimenin anlamı buydu doğru diceksin. Böyle böyle her gün 3 4 makale okusan gerçekten geliştirirsin kendini.çok

İngilizce dizileri ingilizce altyazı izle, hikayeli oyun oyna, şarkıların sözünü dinleyerek anlamaya çalış.

Bu siteden de ingilizce çalışabilirsin mesela.
çok sağol bakacağım

Önce oku, anlamaya çalış. Yüksek ihtimalle hiç bir şey anlamıcaksın ve çeviriye gidiceksin. Sonra diceksin ki aa doğru bu böyleydi bu kelimenin anlamı buydu doğru diceksin. Böyle böyle her gün 3 4 makale okusan gerçekten geliştirirsin kendini.
tamamdır bakacağım ve deneyeceğim sağol dostum. Bende işte kendimce evde boş duracağıma dil öğreneyim dedim

Geri