IMEI KOPYALANDI MESAJI ALDIM

eker35

80+
Reaksiyon skoru
49
Hepsiburadadan 0 xiaomi cihaz aldım daha 13 gün oldu bugün cihazınızın imeisi kopyalanamıştır mesajı geldi 14 günü geçmediği için iade talep edersem geri mi çevirirler yoksa kabul ederler mi? yapmam gereken hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Resmi Xiaomi Türkiye garantili miydi aldığınız cihaz? Hangi satıcıdan aldınız?

Satın aldığın yerle iletişime geç olayı açıkla

Satıcı ile bir konuşmayı deneyin. Ayrıca 2 yıllık garantisi de olması lazım. O durum da garanti kapsamına girer.

anneme olmuştu satın aldığı yere götrürdü düzelttiler götürmen şart diye biliyorum yoksa telefonun tamamen erişime kapanıyor

ithalatçı garantiliydi rmd-mobile satıcı ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada ile mi yoksa garanti için belirttikleri yerle mi
garanti için belirtilen yerle

ithalatçı garantiliydi rmd-mobile satıcı ismi
Satıcıyla iletişime geçin. Normalde ithalatçı garantili olsa bile IMEI kaydıyla satılıyor. Sizin cihazı kaçak getirtip IMEI atmış olma ihtimalleri var. Bazen BTK kaynaklı yanlış bir mesaj da olabiliyor ama en mantıklısı satıcıya ulaşmak.

anneme olmuştu satın aldığı yere götrürdü düzelttiler götürmen şart diye biliyorum yoksa telefonun tamamen erişime kapan

Satıcıyla iletişime geçin. Normalde ithalatçı garantili olsa bile IMEI kaydıyla satılıyor. Sizin cihazı kaçak getirtip IMEI atmış olma ihtimalleri var. Bazen BTK kaynaklı yanlış bir mesaj da olabiliyor ama en mantıklısı satıcıya ulaşmak.
türkiye.gov adresinden sorgulattım kopyalanmış olarak çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,176
Üyeler
183,789
Son üye
imambayildi07
Geri