Hepsiburadadan 0 xiaomi cihaz aldım daha 13 gün oldu bugün cihazınızın imeisi kopyalanamıştır mesajı geldi 14 günü geçmediği için iade talep edersem geri mi çevirirler yoksa kabul ederler mi? yapmam gereken hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

ithalatçı garantiliydi rmd-mobile satıcı ismiResmi Xiaomi Türkiye garantili miydi aldığınız cihaz? Hangi satıcıdan aldınız?
hepsiburada ile mi yoksa garanti için belirttikleri yerle miSatın aldığın yerle iletişime geç olayı açıkla
garanti için belirtilen yerleithalatçı garantiliydi rmd-mobile satıcı ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburada ile mi yoksa garanti için belirttikleri yerle mi
çok teşekkür ederimgaranti için belirtilen yerle
Satıcıyla iletişime geçin. Normalde ithalatçı garantili olsa bile IMEI kaydıyla satılıyor. Sizin cihazı kaçak getirtip IMEI atmış olma ihtimalleri var. Bazen BTK kaynaklı yanlış bir mesaj da olabiliyor ama en mantıklısı satıcıya ulaşmak.ithalatçı garantiliydi rmd-mobile satıcı ismi
anneme olmuştu satın aldığı yere götrürdü düzelttiler götürmen şart diye biliyorum yoksa telefonun tamamen erişime kapan
türkiye.gov adresinden sorgulattım kopyalanmış olarak çıktıSatıcıyla iletişime geçin. Normalde ithalatçı garantili olsa bile IMEI kaydıyla satılıyor. Sizin cihazı kaçak getirtip IMEI atmış olma ihtimalleri var. Bazen BTK kaynaklı yanlış bir mesaj da olabiliyor ama en mantıklısı satıcıya ulaşmak.