ustunhikmetmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Tutmadı mı?iphone 11 kullanıyorum gayet iyi ama kimse beğenmiyor pek tutmadı ama şunu söyleyebilirim iphonenin 2. el fiyatları kolay kolay düşmüyor.
Bütün amiral gemisi telefonları 5 yıl kasmadan kullanabilirsin dostum6s 64 gb kullanıyorum telefon 5 yıllık ilk çıktığın da alınma bir cihaz bir telefon bu kadar uzun süre kasamdan mı gider be bu kadar mı stabil olur şimdiki 6s in çıktığı yıllardaki hangi amirel gemisi ayakta hepsi hurda oldu adı sayılmıyor kesinlikle iphone 11 derim herşeyi ile daha mantıklı s20 sırf ekranı iyi diye alınmaz
söyle o zaman note 5 6s ile aynı yılda çıkmış bir telefon peki şu an kim de var 6s kadar kullanıldı mı ben ilk doğduğum da elimde iphone yoktu ben de android kullandım ve kullanmış bir kişi olarak android kullanılmaz samsung kendi işletim sistemini yapıp ona geçene kadar kullanmayın gerek yokBütün amiral gemisi telefonları 5 yıl kasmadan kullanabilirsin dostum
Öyle bişey yok çıkar onu aklındanBütün amiral gemisi telefonları 5 yıl kasmadan kullanabilirsin dostum
Android telefonlar eskisi kadar kötü değil seneler öncesi ile şimdisini kıyas edemezsin Samsung S4 ü bile 6 sene kullandım hala çalışıyor şuan S8+ kullanıyorum memnunum İphone 7 vardı o zaman almadığıma pişman olmadım. Android sevmiyorsan başka ama İphone çok kısıtlanmış bir telefon ve rakiplerinden daha pahalı.söyle o zaman note 5 6s ile aynı yılda çıkmış bir telefon peki şu an kim de var 6s kadar kullanıldı mı ben ilk doğduğum da elimde iphone yoktu ben de android kullandım ve kullanmış bir kişi olarak android kullanılmaz samsung kendi işletim sistemini yapıp ona geçene kadar kullanmayın gerek yok
Dostum emin ol öyle sen telefonu düzgünce kullanırsan her amiral gemisi telefonu 5 sene 6 sene kullanırsın.Öyle bişey yok çıkar onu aklından![]()