Neler Yeni

İPhone 11 ve Samsung S20

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Android telefonlar eskisi kadar kötü değil seneler öncesi ile şimdisini kıyas edemezsin Samsung S4 ü bile 6 sene kullandım hala çalışıyor şuan S8+ kullanıyorum memnunum İphone 7 vardı o zaman almadığıma pişman olmadım. Android sevmiyorsan başka ama İphone çok kısıtlanmış bir telefon ve rakiplerinden daha pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum emin ol öyle sen telefonu düzgünce kullanırsan her amiral gemisi telefonu 5 sene 6 sene kullanırsın.
Zamanında iPhone 6 rakibi one m8 kullandım tertemiz kullanmama rağmen kafayı yedi 2-3 sene sonra. Android telefonlar bir süre sonra değişiyor gerçekten. Bunu kullanan herkes söylüyor çevremdeki.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Zamanında iPhone 6 rakibi one m8 kullandım tertemiz kullanmama rağmen kafayı yedi 2-3 sene sonra. Android telefonlar bir süre sonra değişiyor gerçekten. Bunu kullanan herkes söylüyor çevremdeki.
Dostum HTC piyasadan silindi sen düşün android çok geniş bir yelpazeye sahip 1000 tl yede var 15 bin tl ye de insanlar birkaç bin liralık telefon alıp iphone ile kıyaslıyor. S21 ultra mı İphone 12 mi gidip kendin deneyimle teknoloji mağazasında.

İphone prestiji var samsung da onu fazla bulamazsın 15 bin android mi aldın diye dalga geçen olur.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,606
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam tarafsız gidelim tartışma çıkmasın
sistem özellikleri dersen net s20
kamera olarak mp değeri düşük olsa da iphone iyi çekiyor
performans olarak iphone antutu'dan 523k
s20 ise 555k puan alıyor burada da s20 iyi
kamera özellikleri zoom vs yine samsung öne geçiyor
ben android fanboyu değilim ama mantığa bence s20 yatıyor

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Dostum HTC piyasadan silindi sen düşün android çok geniş bir yelpazeye sahip 1000 TL yede var 15 bin TL ye de insanlar birkaç bin liralık telefon alıp iphone ile kıyaslıyor. S21 ultra mı İphone 12 mi gidip kendin deneyimle teknoloji mağazasında.

İphone prestiji var samsung da onu fazla bulamazsın 15 bin android mi aldın diye dalga geçen olur.
Eskiden Androidciydim iPhone aldığımdan beri iPhonecuyum kanka mağazalarda çok inceledim samsungun amiral gemilerini. Artık çekmiyor beni kendine :/

hocam tarafsız gidelim tartışma çıkmasın
sistem özellikleri dersen net s20
kamera olarak mp değeri düşük olsa da iphone iyi çekiyor
performans olarak iphone antutu'dan 523k
s20 ise 555k puan alıyor burada da s20 iyi
kamera özellikleri zoom vs yine samsung öne geçiyor
ben android fanboyu değilim ama mantığa bence s20 yatıyor
Kağıt üzerindeki bilgilerle ios vs android yapılmaz.
iPhone her zaman stabil ve sorunsuz çalışır. Pratiktir uğraştırmaz yormaz.
Kamera olarak daha iyi çeker. Androidlerde yapay bir hissiyat var fotoğraf kalitesinde. Ben beğenmiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,606
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eskiden Androidciydim iPhone aldığımdan beri iPhonecuyum kanka mağazalarda çok inceledim samsungun amiral gemilerini. Artık çekmiyor beni kendine :/

Kağıt üzerindeki bilgilerle ios vs android yapılmaz.
iPhone her zaman stabil ve sorunsuz çalışır. Pratiktir uğraştırmaz yormaz.
Kamera olarak daha iyi çeker. Androidlerde yapay bir hissiyat var fotoğraf kalitesinde. Ben beğenmiyorum.
android de stabil ve sorunsuz çalışıyor üstüne üstlük iphone a göre daha özgür takılabiliyorsun yani iphone biraz daha kısıtlı gibi erişim konusunda

SemyH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Semih UĞUR
Instagram
smhugr06
Discord
SemyH/19#8246
Android telefonlar eskisi kadar kötü değil seneler öncesi ile şimdisini kıyas edemezsin Samsung S4 ü bile 6 sene kullandım hala çalışıyor şuan S8+ kullanıyorum memnunum İphone 7 vardı o zaman almadığıma pişman olmadım. Android sevmiyorsan başka ama İphone çok kısıtlanmış bir telefon ve rakiplerinden daha pahalı.

Dostum emin ol öyle sen telefonu düzgünce kullanırsan her amiral gemisi telefonu 5 sene 6 sene kullanırsın.
sen onu kullanmaya devam et ben de bunu kullanmaya devam edeyim olur mu iphone fanı değilim ama işini hakkıyla yapanı da savunurum kusura bakma

Nachi

80+ Platinum
Üst seviye telefonlarda tartışmaya kapalı kesinlikle iphone. Ve rame özelliğe takmayın applelarda 4gb Ram bile rahatlıkla yetiyor. Çünkü daha optimize.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cem
tartışmaya gerek yok bu konu bence, 11 al direk.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
sen onu kullanmaya devam et ben de bunu kullanmaya devam edeyim olur mu iphone fanı değilim ama işini hakkıyla yapanı da savunurum kusura bakma
Ben iphone kullanılmaz kötü telefon demiyorum kullandımda sadece parasını hak etmiyor o kadar.

Top Bottom