Gamakay MK61 Alınır mı?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862

Bu klavyenin siyahını almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var...
Uzun ömürlü olur mu?
Üründe bir sorun çıkarsa param çöpe mi gider?
Kahverengi, yeşil, sarı switch üçlüsünden hangisini almalıyım?
Vergisi ne kadar olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@hadwiger @TECHNO

Bu klavyenin siyahını almayı düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var...
Uzun ömürlü olur mu?
Üründe bir sorun çıkarsa param çöpe mi gider?
Kahverengi, yeşil, sarı switch üçlüsünden hangisini almalıyım?
Vergisi ne kadar olur?

@hadwiger
ben kahverengi switch öneririm bütçeni arttırabilirsen redragon k530 da var

Outemu switch klavyeye 550 lira vermek içimden gelmiyor açıkçası, daha iyisi daha ucuza varken...
gümrükte bir sıkıntı çıkarmaz.yurtdışından çok alışveriş yaptım vergi ödediğimde oldu,kapıya gelen kargo görevlisine vergiyi veriyorsunuz.vergi ile uğraşmak istemezseniz 65tl lik tax free olan hızlı kargoyu alabilirsiniz.bende kırmızı switchli aldım,bu fiyata harika ürün.gateron switchler kalitelidir şüpheniz olmasın,pbt puding başlık ile geliyor ve sadece başlıklar 170 tl.

Ama gümrükte kalma olayıda var ben de anne pro 2 alıcaktım ama gümrükten korktuğum için alamadım :(
gümrükte kalma diye bir olay yok,vergisini verirsiniz gelir.

Outemu switch klavyeye 550 lira vermek içimden gelmiyor açıkçası, daha iyisi daha ucuza varken...
eklemeyi unutmuşum;sarı switcler için en hızlı switchler deniyor.basım hissi isterseniz brown öneririm,linear kullanmak isterseniz red veya yellow benim önerim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
gümrükte bir sıkıntı çıkarmaz.yurtdışından çok alışveriş yaptım vergi ödediğimde oldu,kapıya gelen kargo görevlisine vergiyi veriyorsunuz.vergi ile uğraşmak istemezseniz 65tl lik tax free olan hızlı kargoyu alabilirsiniz.bende kırmızı switchli aldım,bu fiyata harika ürün.gateron switchler kalitelidir şüpheniz olmasın,pbt puding başlık ile geliyor ve sadece başlıklar 170 TL.

gümrükte kalma diye bir olay yok,vergisini verirsiniz gelir.

eklemeyi unutmuşum;sarı switcler için en hızlı switchler deniyor.basım hissi isterseniz brown öneririm,linear kullanmak isterseniz red veya yellow benim önerim.
Çok teşekkürler hocam.

Bence biraz bekleyin. Ortada hiç inceleme vs. yok. Belki de bir kronik sorunu vardır, Çin'den aldığınız için iade de edemezsiniz.

Geri