gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 30,759
Evet, 9da başla.Anladım biri bana 9 da başla demişti çalışmaya ? İyi bir üni için
Evet, 9da başla.Anladım biri bana 9 da başla demişti çalışmaya ? İyi bir üni için
İyi demiş. 11’e kadar TYT bitir 11-12’de AYT bitir.Anladım biri bana 9 da başla demişti çalışmaya ? İyi bir üni için
bende itü mtal düşündüm fakat meslek lisesi oluşu sıkıntı olduBen MTAL’de elektriğe gidecektim İTÜ MTAL’e ailem izin vermedi, şu an istemeye istemeye Fen Lisesindeyim![]()
Olsun yarının ne olacağı belli değil okumak en risksiz iş mesala doktor olmayı belki düşünüyorum tam karar vemedimvalla bu sisteme sahipsen okuma :d
11 e kadar tyt bitirmek ne demek ?İyi demiş. 11’e kadar TYT bitir 11-12’de AYT bitir.
Ben meslek lisesi mezunuyum o yüzden belki okumaya karşı bir duruşum var bilmiyorummesala babam sanayide dükkan bizim ama kışın işler duruyor malesefama ilkbahar yaz sonbahar güzel geçiyor iş varsa doktor gibisin
ama okumak bir başka be
![]()
Elektriğe gitseydin emin ol daha kolay meslek edinirdin.Ben MTAL’de elektriğe gidecektim İTÜ MTAL’e ailem izin vermedi, şu an istemeye istemeye Fen Lisesindeyim![]()
Yok be, o kadar kötü değil. Zaten 6-7 arası bir yüzdelikle alıyor ve eminim daha da düşecek.bende itü mtal düşündüm fakat meslek lisesi oluşu sıkıntı oldu
Hocam yüzeysel çalışsam yeter mi ? Ben bu sistemin tadını çıkaramıyacakmıyımEvet, 9da başla.
9-10 için yeter. 11 12 için asılmak lazım.Hocam yüzeysel çalışsam yeter mi ? Ben bu sistemin tadını çıkaramıyacakmıyım![]()
Boşver geçince yavaş yavaş anlarsın.Olsun yarının ne olacağı belli değil okumak en risksiz iş mesala doktor olmayı belki düşünüyorum tam karar vemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11 e kadar tyt bitirmek ne demek ?
11 de orta derece asılırım 12 de asılmak değil koparırım of ya üni sınavından sonrada memur olursan atanma sınavı var birde demi9-10 için yeter. 11 12 için asılmak lazım.
şu an boğaziçinden mezun bir tanıdğım varHocam yüzeysel çalışsam yeter mi ? Ben bu sistemin tadını çıkaramıyacakmıyım![]()
Csgo oynarken öyle sürekli merminin gidiş hızını, adamın boyunu , adamın silahının saniyede kaç mermi sıktığını hesaplar adam öyle süreklişu an boğaziçinden mezun bir tanıdğım var
misafirlie gittiğimizde 30dk cs oynardı 30 dk test çözerdi
bu taktikle yaparsan tadını çıkarırsın
Zor.Csgo oynarken öyle sürekli merminin gidiş hızını, adamın boyunu , adamın silahının saniyede kaç mermi sıktığını hesaplar adam öyle sürekli
Lise bu kadar mı zor ya![]()