Gamepower calypso alınır mı ?

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,245
Bazen incehesap.com üzerinde cuma geceleri 300 TL'ye fiyatı düşüyor 300 tl bandında alınabilir bir klavye mi yoksa red dragon k552 mi almalıyım ikisi arasında kaldım

Redragon daha iyi. Bence 200 TL'ye Gamenote al, 100 TL'ye iskender ye.

Halen aynı fiyata su geçirmez ve optik tuş yapısını sunuyor olmalı biraz şüpheli, şuan satılan ürüne dikkat etmek lazım.

Halen aynı fiyata su geçirmez ve optik tuş yapısını sunuyor olmalı biraz şüpheli, şuan satılan ürüne dikkat etmek lazım.
hazır sistem yanında aldım bakalım denemeyi düşünüyorum suda bir sıkıntı olursa garanti dışına çıkar mı suya dayanıklı diye yazıyor çünkü

gamepowerın son zamanlarında klavyelerinde çok sorun oluşuyor bende şüpheleniyorum teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazır sistem yanında aldım bakalım denemeyi düşünüyorum suda bir sıkıntı olursa garanti dışına çıkar mı suya dayanıklı diye yazıyor çünkü
klavye ile görüşlerinizi kullandıktan sonra yazarmısınız bi sorun olursa falan

gamepowerın son zamanlarında klavyelerinde çok sorun oluşuyor bende şüpheleniyorum teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klavye ile görüşlerinizi kullandıktan sonra yazarmısınız bi sorun olursa falan
yazarım ama 300tlye önereceğim klavye 1.5 yıldır kullanmaktayım frisby pandora 8530qm olan modeli ben memnunum öneririm daha üzerine bir şey dökmem dayanıklı mı bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyor

Geçenlerde çift basma sorunu ve yay sorunuyla ilgili 2 tane konu açıldı.

Ben daha önce kullandım fakat önermeye çekiniyorum açıkçası. Beğenmiştim aslında ama insan emin olamıyor.

Geçenlerde çift basma sorunu ve yay sorunuyla ilgili 2 tane konu açıldı.

Ben daha önce kullandım fakat önermeye çekiniyorum açıkçası. Beğenmiştim aslında ama insan emin olamıyor.
bence biraz şansa bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,783
Üyeler
197,982
Son üye
erdemonline
Geri