iphone 11 mi yoksa gaming PC mi alıyım

Outlawess

80+
Reaksiyon skoru
62
yazın 9 bine yakın param var ancak iphone 11 almayı çok istiyorum ama bilgisayarda istiyorum telefonumda pc de eski sizce ne alıyım hangisi

Elindeki ürünleri de satarsan toplamda kaç TL paran oluyor?

En çok hangisinde vakit geçiriyorsun, önemli olan bu, bence telefon bugün gereksiz, iphone 11 bi avantaj sağlamıyor. whatsapp harici pek kullanmıyoruz telefonlarımızı bence, pc daha mantıklı olur, hem ileride udemy vb. şekillerde kendini geliştirmek istersen eğer, pc işini görücektir, iphone 11 tartışmasız güçlü bir cihaz ama o gücün çok ufak bi kısmını kullanacağınız için bi pc alıp dolu dolu kullanmak bana daha mantıklı geliyor.

yazın 9 bine yakın param var ancak iphone 11 almayı çok istiyorum ama bilgisayarda istiyorum telefonumda pc de eski sizce ne alıyım hangisi
Hangisini daha çok kullanıyor isen mesela günün 1 saati pc bakıp 5 saati telefon bakıyor isen telefon tam tersi ise pc al.

şu an hangi telefonu kullanıyorsun?
telefonda neler yapıyorsun, hangisinde daha çok vakit geçiriyorsun?

7k ya pc topla 2k ya telefon al

Ne ihtiyacın varsa onu al.

6 bine sistem(her şey dahil) topla 3 bine telefon al

Çok gezen tozan biri değilsen her halükarda pc alman daha mantıklı 3000 civarı yeni bir android telefon alırsın oda yeter.

Ne lazımsa onu al. Ama işini gören telefonun varsa pc.

Hangisine ihtiyacınız varsa onu alın.

Geri