Boğaziçi Üniversitesi Protestoları Hk.

Boğaziçi Üniversitesi değerli bir üniversite ama içindeki insanlar mı bozuk yoksa bu gördüklerimin hepsi öğrenci değil mi anlamış değilim altı üstü 1 rektör yapılan eylemlere bak yazıktır günahtır. Bu arada LGBT ye hayatta sıcak bakmam onların amaçları bambaşka benim aklıma gezi olayları geldi bu olayları gördüğümde. Bu üniversitede bu şekilde rezalet olayların yaşanması üzücü.

Hani terör örgütü soytarısı diyorsun ya. Sanırım seninkinin de pek farkı yok 🙄
Bu zamanlar daha Fettulah Gülen'in maskesi düşmemiş hali.
Sonradan alınan duruş belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana bir yerden tanıdık geldi bu kaos fırsatçılığı , gezi olayı olabilir mi 🤔
"Geziyi hatırlayın" diye söylenmiyor muydu malum partiler? Kendilerince algı yönetiyorlar :D.

Boğaziçi Üniversitesi değerli bir üniversite ama içindeki insanlar mı bozuk yoksa bu gördüklerimin hepsi öğrenci değil mi anlamış değilim altı üstü 1 rektör yapılan eylemlere bak yazıktır günahtır. Bu arada LGBT ye hayatta sıcak bakmam onların amaçları bambaşka benim aklıma gezi olayları geldi bu olayları gördüğümde. Bu üniversitede bu şekilde rezalet olayların yaşanması üzücü.
Yahu orada protesto edenler zaten terör örgütü DHKP-C'den başkası değil.
Arada bazı öğrenciler var fakat çoğunluk öğrenci bile değil aksine terör örgütü üyesi.

Son düzenleme:
Bu zamanlar daha Fettulah Gülen'in maskesi düşmemiş hali.
Sonradan alınan duruş belli.

"Geziyi hatırlayın" diye söylenmiyor muydu malum partiler? Kendilerince algı yönetiyorlar :D.

Arada bazı öğrenciler var fakat çoğunluk öğrenci bile değil aksine terör örgütü üyesi.
Birisi "protesto / eylem" adı altında farklı algılar yaratıp kaos çıkarmaya çalışır , diğeri bunu yönetmeye çalışır.

Son düzenleme:
Hala bu hashtag altinda tweet atan kadar ***** insanlar tanimadim

Evet, Güney kampüsündeki 108 kişinin sadece 7si öğrenci çıkmış

Arkadaşlar olaylarda gözaltına alınan 79 şahıs DHKPC yada PKK lı çıktı ve ayrıca protesto edenlerin yarısı bile öğrenci olmadığı çıktı amaçları ise kaos oluşturmak bunlar teröristler arkadaşlar bunlardan uzak durun böyleleri varsa polise tekme atanlar mı dersin ? aracaını taşlıyan mı dersin ? olayı sulandırıp yalan haber yapan mı dersin ? bence devlet bunlara baya sert davranmalı

Protesto bildiğim kadarıyla rektör atamasıydı da neden LGBT bayrağı var? Yani neden böyle düşük kapasiteli hareket yapar bir insan?

Özgürlük ve kemalistçilik adı altında binbir türlü olayın algısını yaratıyorlar. Benim amcam şuan orada görev yapıyor ve gözaltına alınan öğrencileri götürüyordu. Arabada "hani kelepçe çok sıktıysa biraz yumuşatayım , açsan yiyecek veya su vereyim" gibi sorular sordum diyor , uzun saçlı bir erkek önce bana küfür etti sonra "topunuzun" diye saydırmaya başladı dedi. Bende bunu indirirken saçını elime dolayıp kafasını eğdirdim öyle götürdüm dedi. Yan arabada kız öğrencileri götüren bir kadın polis arabası vardı bir öğrenci yine polisi baya tahrik etmiş , o kadın poliste öğrenciyi saçından tutup arabanın içinde duvardan duvara vuruyordu zor aldılar kızı dedi. Bu tür olaylara müdahale eden polisler kolay kolay sinirlenmez arkadaşlar. Çünkü amcamın anlattığına göre mesleğe başladıktan hemen sonra bir sınav yapıyorlarmış. En serseri , en boş konuşan eli ayağı kelepçeli bir mahkumun olduğu hücreye sokuyorlar teker teker , adam konuşuyor küfür ediyor syanı sıra avrupauratına tükürüyor diyordu. Eğer adama tek kelime edersen veya dokunursan ceza alıyormuşsun. Yani uzun lafın kısası , bu tür olaylar medyaya yansıtılmadan devlet tarafından kontrol altına alınmalı. Ne yandaş kanallar kendine içerik çıkarsın , ne de bunların reklamı yapılsın.
Eskiden alınırdı mesela Anıtkabir'e toplu yürüyüşlerde biber gazı, su tankları filan gelirdi buralar için de gelmeli. Kanallar zaten içeriği çarptırıyorlar.
Suriye'de olan olayı Filistin'e filan taşıdıkları oluyor. Devlet artık bazı şeylerde gözü korkutmalı. Amcanıza sabır diliyorum böyle yüze tükürmelerde filan ben sinirler oynuyor dayanamıyorum. İyi dayanıyor polisler.

Geri