Quad ram

DAFanı

80+
Reaksiyon skoru
61
Dört ram kanalı bulunan anakartlarin hepsi son seviyemidir giris seviyesi yok mudur ?

Anakartlardaki 4 RAM "kanal" değildir, slottur. 4 kanal mimaridir. İşlemcinin de desteklemesi gerekir. Sizin sorunuza gelecek olursak; Hayır, hepsi son seviye değildir, giriş seviyesi olup 4 RAM slotu olan anakartlar bulunmaktadır.

Anakartlardaki 4 RAM "kanal" değildir, slottur. 4 kanal mimaridir. İşlemcinin de desteklemesi gerekir. Sizin sorunuza gelecek olursak; Hayır, hepsi son seviye değildir, giriş seviyesi olup 4 RAM slotu olan anakartlar bulunmaktadır.
4 ram slotu olup giriş seviyesi olanlardan ornek verirmisiniz ?

İşlemci desteklemese bile Anakart destekliyora 4 Slot çalışır.

B450-A PRO MAX
4 RAM slotu olup giriş seviyesi olanlardan ornek verirmisiniz ?

İşlemci desteklemese bile Anakart destekliyora 4 Slot çalışır.
Yok hocam ben 4 RAM kanal mimarisi için söylemiştim onu. Dediğiniz doğru işlemci 4 RAM kanalı desteklemese bile 4 slot RAM kullanılabilir.

Sorun yok. Ben yanlış anladım galiba.
Yok hocam ben 4 RAM kanal mimarisi için söylemiştim onu. Dediğiniz doğru işlemci 4 RAM kanalı desteklemese bile 4 slot RAM kullanılabilir.

Gigabyte b450m ds3h
Msi b450m pro vdh plus
Asrock b450m pro4
Bu kartlar giriş seviyesi 4 ram slotuna sahip Am4 anakartlardan mesela.

Geri