Sistemimin emülatör değerleri.

ARJHEN

80+
Reaksiyon skoru
111
Günaydın hayırlı Cumalar dün denemiş olduğum emülatörde bu değerleri görüyor sistemim sizce bir sorun var mı ? Pek bilgim yok açıkçası sorun varsa söyler misiniz yapmam gereken ile. HDR modu açık grafikler gerçekçi de ve yenileme aşırıda. Sistemim; Asus rog strix gtx 1660s oc + 5 3600 + 8x2 xpg ram + asus prime b450m-k II anakart.
IMG-20210205-WA0004.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
Sisteminizi yazarsanız arkadaşlar yardımcı olur.

Emülatör değil de normal oyun değerleri önemli, emülatörlerin sağı solu belli olmaz.

Emülatör değil de normal oyun değerleri önemli, emülatörlerin sağı solu belli olmaz.
Hocam şu bios felan güncellemesi yapmadığımdan oyunda yüklemek istemiyorum şu an için. Nasıl guncelleyecegimi de bilmiyorum zaten 😖

Bildiğim kadarıyla emülatörlerde 60 fps sabit olur
Gameloop öyle mesela
Post automatically merged:

Sanırım arkada çok şey açık 6.4 GB ram ne ?

Emülatör adı üstünde siz bilgisayarda olmayan bir oyunu oynamaya çalışıyorsunuz normal bu değerler pubg ya da pubg light oynadığınızdaki fps değerlerine bakın.

Bildiğim kadarıyla emülatörlerde 60 fps sabit olur
Gameloop öyle mesela

Sanırım arkada çok şey açık 6.4 GB ram ne ?
Hocam inanın o kadar zorlayacak kadar açık bişi yoktu varsa yoksa 2 tane site açıktır.

Emülatör adı üstünde siz bilgisayarda olmayan bir oyunu oynamaya çalışıyorsunuz normal bu değerler PUBG ya da PUBG light oynadığınızdaki fps değerlerine bakın.
Güncellemeri yapamadığım için yüklemek istemiyorum şu an

Nedenini bilmiyorum bilgisayara çok etki etmez şu ram ama onu halletmeniz lazım.

Emülatörde en fazla 60 fps alabilirsiniz diye biliyorum
Fps bakımından değilde diğer durumlarını merak etmiştim.

Nedenini bilmiyorum bilgisayara çok etki etmez şu ram ama onu halletmeniz lazım.
Hocam sistem 0 ve yeni şu güncellemelerden dolayı olabilir mi?

Fps bakımından değilde diğer durumlarını merak etmiştim.

Hocam sistem 0 ve yeni şu güncellemelerden dolayı olabilir mi?
Gerçi güncelleme var mı bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,975
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri