Kafam küçük düzelir mi

Reaksiyon skoru
24
Abilerim kafam vücuduma göre küçük kalıyor fotoğraf felan çekince çok belli vücuduma göre küçük olduğu 15 yaşındayım ergenlikten sonra düzelir mi çok kafaya takıyorum birisyle konusurken çok utaniyorum düzelir mi 18 19 yaşlarında

Abilerim kafam vücuduma göre küçük kalıyor fotoğraf felan çekince çok belli vücuduma göre küçük olduğu 15 yaşındayım ergenlikten sonra düzelir mi çok kafaya takıyorum birisyle konusurken çok utaniyorum düzelir mi 18 19 yaşlarında
😂😂 kardeşim dert ettiğin şeye bak . Bu yaşta olan bir şey bu bir anda vücudun gelistigi için vucuduna nazaran küçük geliyor ama merak etme düzelir

Sen gönlünü geniş tuttuktan sonra kafan küçük kalmış ne önemi var. :D
Bu arada @Meertcaglayan 'ın dediği gibi ergenlikte normal. 18-20 yaşlarına geldiğinde bedenin kalıbına oturur. Böyle ufak şeyleri kafana takmana gerek yok. Derslerine çalış, geleceğine yön ver. Dış görünüş kimseyi bilgiden üstün kılmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük seviyorsun demek...
Beğendim ama inşallah ban yemem.

Sen gönlünü geniş tuttuktan sonra kafan küçük kalmış ne önemi var. :D
Bu arada @Meertcaglayan 'ın dediği gibi ergenlikte normal. 18-20 yaşlarına geldiğinde bedenin kalıbına oturur. Böyle ufak şeyleri kafana takmana gerek yok. Derslerine çalış, geleceğine yön ver. Dış görünüş kimseyi bilgiden üstün kılmaz.
Ufak şeyleri kafana takmak falan biraz mesaj veriyosunuz galiba. Gece gece. :D :D

Ben de 14 yaşındayım sesim çok kalın dert ediyor muyum? Biraz

Hacı ben 25 yaşındayım :) benim kulaklar Türksat uydusu gibiydi şimdi eser yok :) dert etme sağa sola yürü koştur kızlara sohbet muhabbet et utanacak bişi yok sende insansın o da :)

Geri