akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
Soru çok basit. Miningderadeon VII'nın mining kralı olmasının sebebi nedir?
Yetersiz cevap.güçlüü
HBM2 bellekler ile yüksek bant genişliği, RTX 3090'dan daha yüksek.Soru çok basit. Miningderadeon VII'nın mining kralı olmasının sebebi nedir?
2.elde 16000 aşırı uçuk değil aynenHBM2 bellekler ile yüksek bant genişliği, RTX 3090'dan daha yüksek.
16GB bellek
Aşırı uçuk olmayan fiyat
çıktığı zamanki normal fiyatından bahsediyoruz mining dolayı öyle2.elde 16000 aşırı uçuk değil aynen![]()
2.elde 16000 aşırı uçuk değil aynen![]()
O fiyat 5 ay önceydi ve o zamanlsrda mining diye bir şey yoktu. Eğer o kart hala satılıksa O adam 20000tlden aşagi koyduysa ben insan değilimçıktığı zamanki normal fiyatından bahsediyoruz mining dolayı öyle![]()
HBM bellekler nedir?HBM belleklerden dolayi diye biliyorum ben.
GPU'nun direkt olarak çevresine yerleştiriliyor. Aşırı derecede yüksek bant genişliğine sahiplerO fiyat 5 ay önceydi ve o zamanlsrda mining diye bir şey yoktu. Eğer o kart hala satılıksa O adam 20000tlden aşagi koyduysa ben insan değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HBM bellekler nedir?
Böyle oluncada yüksek hashratemi veriyor? Bilişim teknolojisi kısmında okuyorum. Üniversiteyide bitirip bilgisayar mühendisi olabilirsem ilk işim mining için ekran kartı yapmak sanırımGPU'nun direkt olarak çevresine yerleştiriliyor. Aşırı derecede yüksek bant genişliğine sahipler
GPU ile bellekler arasındaki mesafe çok önemli. Fark ettiysen yeni ekran kartlarında iyice yanaştırdılar onlarıBöyle oluncada yüksek hashratemi veriyor? Bilişim teknolojisi kısmında okuyorum. Üniversiteyide bitirim bilgisayar mühendisi olabilirsem ilk işim mining için ekran kartı yapmak sanırım![]()