forum.donanimarsivi.com
UcuzcuMillenicom daha iyidir Türknet sıkıntılı.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
anladım dostum daha öncede yazmıştın ama türknetide iyice araştırmak istiyorum zaten tahüt vs yokMillenicom daha iyidir Türknet sıkıntılı.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Kk Millenicom'da da aynı şekilde tahhüt falan yok ama Türknet'te işlemlerinç ok yavaş hallediliyor, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun, ping sorunu var, sıkıntılarını halledemiyor. O yüzden şu an Millenicom daha iyi hem revaçta hem de hizmeti mükemmel. Sıkıntı yaşayan kişiler çok az.anladım dostum daha öncede yazmıştın ama türknetide iyice araştırmak istiyorum zaten tahüt vs yok
modeme gelen hat değerlerine göre paketinizi ayarlarlar yoksa kopmalar zayıf baglantılar vs olabilir alt yapınıza uygun değer ne ise onu verirleryani ben 95 e 8 alacağım 95 tllik paketle