Millenicom internet nasıl?

The Notorious

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.

Alt yaptim 100 destekliyor 98 internetim var

Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.
millenicomun altyapısı var mı bilmiyorum ama eğer altyapınız ttnetin felansa isterseniz turkcell isterseniz turknet farketmez hangisine geçerseniz geçin aynı hız ve ping değerini alıcaksınız burada firmanın bir suçu vs yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam ttnetin altyapısında ttnetteyken interneti çok kötü pingi vs turknete geçiyor örnek veriyorum sonra turknete laf ediyor ne kadar kötü bir interneti var diye

Ttnet altyapısı dahilinde kullanıyorum 35mbps tarife kullanıyorum. Hız testinde 25 download, 6 upload alıyorum. Steam veya google üerinden de 4 5 mbps anlık indirme alıyorum.

Ttnet altyapısı dahilinde kullanıyorum 35mbps tarife kullanıyorum. Hız testinde 25 download, 6 upload alıyorum. Steam veya google üerinden de 4 5 mbps anlık indirme alıyorum.
Ben tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermi

8 ay önce Denizli’de öğrenci evinde kullandım. Üniversiteye yakın asmalı evler mahallesinde. Speed test başlatınca 400 den aşağıya iniyordu. 110-100 sabit minimum alıyordum. 13.5 GB dosyayı 13 dakikada indiriyordum. 12-13 MB civarı indirmem vardı. Sonuç olarak hayvan gibi memnundum. Hayvan gibi tavsiye ederim. Üstelik taahhütsüzdü. Şuanda son sınıfım corona dolayısıyla memleketime döndüm. Öğrenci evini kapattım. Taahhhütsüz olması işte bundan dolayı iyi. Ben çok memnun kaldım öneririm

Ben tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermi
aynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps

aynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps
Bende çok merak ediyorum turk Telekom altyapısı kullanıpta nasıl diğer internetlerden daha fazla hız verebiliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,165
Üyeler
187,631
Son üye
hamdiogretmen
Geri