The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.
millenicomun altyapısı var mı bilmiyorum ama eğer altyapınız ttnetin felansa isterseniz turkcell isterseniz turknet farketmez hangisine geçerseniz geçin aynı hız ve ping değerini alıcaksınız burada firmanın bir suçu vs yokArkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.
Ben tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermiTtnet altyapısı dahilinde kullanıyorum 35mbps tarife kullanıyorum. Hız testinde 25 download, 6 upload alıyorum. Steam veya google üerinden de 4 5 mbps anlık indirme alıyorum.
aynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbpsBen tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermi
Bana dediler ki alt yapın ne kadarı destekliyorsa o kadarı vereceğiz dediler verdileraynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps
Bende çok merak ediyorum turk Telekom altyapısı kullanıpta nasıl diğer internetlerden daha fazla hız verebiliyorlaraynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps