Neler Yeni

Millenicom internet nasıl?

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Alt yaptim 100 destekliyor 98 internetim var

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.
millenicomun altyapısı var mı bilmiyorum ama eğer altyapınız ttnetin felansa isterseniz turkcell isterseniz turknet farketmez hangisine geçerseniz geçin aynı hız ve ping değerini alıcaksınız burada firmanın bir suçu vs yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ttnetin altyapısında ttnetteyken interneti çok kötü pingi vs turknete geçiyor örnek veriyorum sonra turknete laf ediyor ne kadar kötü bir interneti var diye

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ttnet altyapısı dahilinde kullanıyorum 35mbps tarife kullanıyorum. Hız testinde 25 download, 6 upload alıyorum. Steam veya google üerinden de 4 5 mbps anlık indirme alıyorum.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ttnet altyapısı dahilinde kullanıyorum 35mbps tarife kullanıyorum. Hız testinde 25 download, 6 upload alıyorum. Steam veya google üerinden de 4 5 mbps anlık indirme alıyorum.
Ben tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermi

enezzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
enes durmuşçelebi
8 ay önce Denizli’de öğrenci evinde kullandım. Üniversiteye yakın asmalı evler mahallesinde. Speed test başlatınca 400 den aşağıya iniyordu. 110-100 sabit minimum alıyordum. 13.5 GB dosyayı 13 dakikada indiriyordum. 12-13 MB civarı indirmem vardı. Sonuç olarak hayvan gibi memnundum. Hayvan gibi tavsiye ederim. Üstelik taahhütsüzdü. Şuanda son sınıfım corona dolayısıyla memleketime döndüm. Öğrenci evini kapattım. Taahhhütsüz olması işte bundan dolayı iyi. Ben çok memnun kaldım öneririm

masimp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Asım Pembegül
Ben tüm firmalarda altyapımı sorguladım 16mbps adsl diyorlardı sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi sizce sitede yazan 28mbps hızı verirlermi
aynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps

enezzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
enes durmuşçelebi
aynı şey benimde başımı agrıtıyor diğer sağlayıcılar ve extra netteki sonuç 19 mbps iken millenicom 66 mbps
Bana dediler ki alt yapın ne kadarı destekliyorsa o kadarı vereceğiz dediler verdiler

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok merak ediyorum turk Telekom altyapısı kullanıpta nasıl diğer internetlerden daha fazla hız verebiliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,532
Son üye
Hitorida
Top Bottom