benim 35 5 e internet kullanıyorum arada 100e 100 oluyorAlıntıyı görüntüle
Benim paketim 24/6 şu anda Wi-Fi ile bağlıyım ve hız 25 gösteriyor. Hatta 26 çıktığı da oldu. Eskiden 22-23 maksimumdu. Herkesde mi böyle yoksa sadece bende mi?
2 ping mi o ??Alıntıyı görüntüle
Benim paketim 24/6 şu anda Wi-Fi ile bağlıyım ve hız 25 gösteriyor. Hatta 26 çıktığı da oldu. Eskiden 22-23 maksimumdu. Herkesde mi böyle yoksa sadece bende mi?
Superonline kullananlar hız düşüyorsa neden olduğunu anladı demekbenim 35 5 e internet kullanıyorum arada 100e 100 oluyor
superonline fiber kullanıyorum
Ping az ya şükür bazen 1 de oluyor o. Valorant'ta dc açıkken 20 ms filan. Hızlarım düşük ama. Yazın 100 Mbps ve kablonet'e geçeceğiz.2 ping mi o ??
bazen 1 ay sürüyor bazen saatler içinde düşüyor çok kesin değil ama 3 ayda bir artış oluyorSuperonline kullananlar hız düşüyorsa neden olduğunu anladı demek
Şaka bir yana, ne kadar uzun öyle kalıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ping az ya şükür bazen 1 de oluyor o. Valorant'ta dc açıkken 20 ms filan. Hızlarım düşük ama. Yazın 100 Mbps ve kablonet'e geçeceğiz.
biri ne fotoğrafı olduğunu söyliyeblirmi ( internetim çok iyi olduğundan (!) )resim yüklenmediAlıntıyı görüntüle
Benden eskiden çaldıklarını geri vermişler gibişş dostum sus otur benden çaldıklarını sana göndermişler(!)
Çok iyiymiş o.bazen 1 ay sürüyor bazen saatler içinde düşüyor çok kesin değil ama 3 ayda bir artış oluyor
18 Mbps upload iyiymiş bizim normalde 3 ama TT pandemiden dolayı iki katına çıkardı.50 mbps alıyorum tam veriyorlar allah razı olsun ama vodafone da yukarı çıktığını görmedim
Alıntıyı görüntüle
Vodafone pismanliktir.50 mbps alıyorum tam veriyorlar allah razı olsun ama vodafone da yukarı çıktığını görmedim
Alıntıyı görüntüle