TürkNet Nasıl? Sorun Yaşadınız Mı?

Nwfrx_

80+
Reaksiyon skoru
93
Türkcellden nefret ettim artık 25 mbps hıza 90 lira veriyorum.Ama türknet hem taahhütsüz hem de 30 mbps için 80, 50 mbps için de 90 tl istiyor.Router de almama rağmen türkcellde 8-10 mbps alıyorum.Sizde türknet varsa nasıl, memnun musunuz?(Whatsapp dan mesaj bile gitmiyor, Bazen 0,25 mbps bile görüyorum.25 mb lık bir dosyaı bile 4-5 dakikada indiriyor.)

Türkcellden nefret ettim artık 25 mbps hıza 90 lira veriyorum.Ama türknet hem taahhütsüz hem de 30 mbps için 80, 50 mbps için de 90 TL istiyor.Router de almama rağmen türkcellde 8-10 mbps alıyorum.Sizde türknet varsa nasıl, memnun musunuz?(Whatsapp dan mesaj bile gitmiyor, Bazen 0,25 mbps bile görüyorum.25 mb lık bir dosyaı bile 4-5 dakikada indiriyor.)
türknette çok değişeceğini sanmam ama olabilir.

Türkcellden nefret ettim artık 25 mbps hıza 90 lira veriyorum.Ama türknet hem taahhütsüz hem de 30 mbps için 80, 50 mbps için de 90 TL istiyor.Router de almama rağmen türkcellde 8-10 mbps alıyorum.Sizde türknet varsa nasıl, memnun musunuz?(Whatsapp dan mesaj bile gitmiyor, Bazen 0,25 mbps bile görüyorum.25 mb lık bir dosyaı bile 4-5 dakikada indiriyor.)
Altyapınız destekliyorsa geçebilirsiniz. Ek olaraktan benim yaptığım ankete göz atabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-hangisi-tercih-edilmeli-anket.300595/

TurkNet yerine Millenicom almanızı öneririm. Lakin daha iyi bir hizmete sahipler.
@xSkynel Son günlerdeki deneyimlerini aktarabilir, @SorryImSoBussy @Rennes @LordHasan Size "Neden milleni alınmalı" açıklayabilir.

Daha dün çöktü

TurkNet yerine Millenicom almanızı öneririm. Lakin daha iyi bir hizmete sahipler.
@xSkynel Son günlerdeki deneyimlerini aktarabilir, @SorryImSoBussy @Rennes @LordHasan Size "Neden milleni alınmalı" açıklayabilir.
Daha dün millenicom'la görüştüm. Tahaddütüm olmasaydı seve seve geçerdim. 100Mbps pakete 110 tl istediler. Ve altyapımda uygun port bulurlarsa 120mbps bile olabileceğini söylediler. Gayet uygun.

Millenicom öneririm.

25mbps ye 90 mı ben 24 e 104 veriyorum 200 ping 18mbps

TürkNet dün çöktü

1 senedir Türknet YAPA altyapısından hizmet alıyorum. Hızlı modda 61 Mbps indirme, 24 Mbps yükleme hızına sahibim. Arada bazen Türknet kaynaklı kopmalar oluyor. Ama memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,404
Üyeler
192,708
Son üye
Sarius
Geri