RX580 120 W Elektrik Tüketimi (Mining)

Osmnality

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar mining yaparken sabit olarak 119 w elektrik tüketimi yapıyor kartım. Bu oran normal mi bana fazla gibi geliyor? Çünkü nvdia 1060 kartla açılan miningde ortalama 80 w elektrik tüketimi yapılıyor.
Eğer fazlaysa bu oranı nasıl düşürebilirim?

Fazla değil gayet iyi 580 normal de soba gibi bir kart çünkü 185W TDP değeri var.

Kaç ile kazıyorsun?

Merhaba arkadaşlar mining yaparken sabit olarak 119 w elektrik tüketimi yapıyor kartım. Bu oran normal mi bana fazla gibi geliyor? Çünkü nvdia 1060 kartla açılan miningde ortalama 80 w elektrik tüketimi yapılıyor.
1060tan daha fazla güç tüketir normal yani

Genel anlamda durum böyle mining açık durumda iken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç ile kazıyorsun?
24.800 altına düşmüyor. Hiçbir ayara da dokunmadım. Overclock felan da yapmadım.

1060tan daha fazla güç tüketir normal yani
Hocam fotoğrafa bakar mısın normal düzeyde mi oranlar ?

Ekler

• 231231241241.PNG
    231231241241.PNG
    22.1 KB · Hit: 280

24.800 altına düşmüyor. Hiçbir ayara da dokunmadım. Overclock felan da yapmadım.

@RevDeisDou

Güç tüketimi iyi gibi 1060 ile aynı tüketimi beklemeyin.

24 çok az ben 31 ile kazıyorum eğer 24 ile kazıyorsanız 120 w çok fazla ben 31 ile 110w çekiyorum
ayarlarınızı atar msın?

24 çok az ben 31 ile kazıyorum eğer 24 ile kazıyorsanız 120 w çok fazla ben 31 ile 110w çekiyorum
ayarlarınızı atar msın?
AMD Radeon üzerinde ayarların hepsi oto durumda. Kendim ekstradan bir ayar yapmadım. Sadece bilgi işlemi açtım o kadar. Bende bunu sorguluyorum zaten hocam. Nereden atabilirim ?

Raedon'u açtıktan sonra performans kısmına geliceksiniz ordan manuele tıklayacaksınız.
Ardından gpu yarrı fan ayarı gibi şeyler göreceksiniz. devre dışı tuşlarına tıklayacaksınız hepsini sonra ayarlar açılackatır

İsterseniz afterburner'dan da bakabilirsin.

Raedon'u açtıktan sonra performans kısmına geliceksiniz ordan manuele tıklayacaksınız.
Ardından gpu yarrı fan ayarı gibi şeyler göreceksiniz. devre dışı tuşlarına tıklayacaksınız hepsini sonra ayarlar açılackatır

İsterseniz afterburner'dan da bakabilirsin.
Afterburner'da değerler böyle. Hiç ellemedim.

Ekler

• 24512421.PNG
    24512421.PNG
    233.3 KB · Hit: 178
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,110
Üyeler
186,576
Son üye