Yusufşimsek
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Sizce hangisi cs go için
Stinger core ama bencedeCloud stinger bence
hs35 çok kaliteli ve mikrofonu çok güzel bir kulaklık bencehs35 i direk silelim o fiyata alınmaz düşük bütçede ürünümüz yok demeyelim diye üretmişler
cloud stingerın mikrofonuna hayran kalmıştım bir teknoloji mağazasında takma imkanım oldu
rampage drop fiyatı en düşük olup o fiyatta aralarındaki en iyisi (bence)
stingeri denedikten 1 hafta sonra arkadaşım rampage drop aldı bir de onu deneyeyim dedim. kafa yapıma müthiş uydu hayatımda böyle kafaüstü kulaklık takmadım dedirtti. tabi herkesin kafa yapısı farklı. fiyatına baktım 4 gün öncesine kadar 245 idi sonra 260-280 tırmanıyor en son 316 gördüm ben trendyolda indriimden 100tl ye aldım ilginç bir şekilde stinger ile drop u önce denemenizi sonra karar vermenizi öneririm
başka sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım![]()
Aldığı ürünü kötüleyenlere aman vermeyen canım kardeşim seni de unutmadıkhs35 çok kaliteli ve mikrofonu çok güzel bir kulaklık bence
çaktırma ama kötü bu kulaklık değil olsa zaten almamAldığı ürünü kötüleyenlere aman vermeyen canım kardeşim seni de unutmadık![]()
Tamamçaktırma