Redmi Note 9S Alınır mı?

Reaksiyon skoru
101
Bütçe
2500
Herkese öncelikle selamın aleyküm her şey için teşekkür ederim;
telefonda aradığım özellik: 1 ile 1.5 günü çıakracak bir batarya,sosyal medya yani günlük işlerimi halledecem oyun oynayan birisi değilim sosyal medya için az çok iyi bir kamera istiyorum ve en fazla istediğim en az 3 4 sene telefonu kullanmak. Fiyatım dahilinde redmi note 9s alınırrmı sizce

telefonda aradığım özellik: 1 ile 1.5 günü çıakracak bir batarya,sosyal medya yani günlük işlerimi halledecem oyun oynayan birisi değilim sosyal medya için az çok iyi bir kamera istiyorum ve en fazla istediğim en az 3 4 sene telefonu kullanmak. Fiyatım dahilinde redmi note 9s alınırrmı sizce
Telefonu kullanıyorum çok memnunum ama kamera olarak 9 PRO ile aralarında baya fark var buda çok iyi kameraya sahip ama 9 PRO Tercih etmen çok daha iyi olur. 3 4 Sene kullanılır mı bilmem sonuçta Android telefonların ömrü çok olmuyor.
İsterseniz tüm deneyimlerimi yazabilirim.

Kronik sorunlu bir telefon, çoğunlukta sorun çıkarıyor. Almanızı önermem.

Telefonu kullanıyorum çok memnunum ama kamera olarak 9 PRO ile aralarında baya fark var buda çok iyi kameraya sahip ama 9 PRO Tercih etmen çok daha iyi olur. 3 4 Sene kullanılır mı bilmem sonuçta Android telefonların ömrü çok olmuyor.
İsterseniz tüm deneyimlerimi yazabilirim.
deneyimlerini özveri ile dinlemek isterim aşağıda kronik sorun hakkında söz edilmiş bundan da bahsedermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından garantiye gönderme şansıız olur... 4 tane arkadaşım note 9 serisi kullanıyor s ve pro da içinde hala sorun çıktığını duymadım görmedim.

telefonda snapdragon 720g kullanılıyor ve antutu puanı 275k olduğu için bir bakma güzel bir cep telefonu 5020 mah batarya var güzel,arkası cam çok güzel bir detay hemde gorilla 5 ile korunuyor

deneyimlerini özveri ile dinlemek isterim aşağıda kronik sorun hakkında söz edilmiş bundan da bahsedermisiniz

en azından garantiye gönderme şansıız olur... 4 tane arkadaşım note 9 serisi kullanıyor s ve pro da içinde hala sorun çıktığını duymadım görmedim.

telefonda snapdragon 720g kullanılıyor ve antutu puanı 275k olduğu için bir bakma güzel bir cep telefonu 5020 mah batarya var güzel,arkası cam çok güzel bir detay hemde gorilla 5 ile korunuyor
Ben bilgi verdim, istediğini yapın.

Bendede çıktı kronik bir sorun lakin yeni güncelleme ile düzeltildi bende ses gitmiyordu karşı tarafa onun seside bana gelmiyordu bu sorun olduktan 2 3 gün sonra güncelleme geldi güncellemeyi yaptıktan sonra sorun düzeldi. Telefon oyun konusunda gayet iyi arayüzü akıcı. Fotoğraf çok çekmiyorum ama beni memnun ediyor, Bataryası oyun oynamama sosyal medyada takılmama rağmen çok rahat 1 günü çıkarıyor eğer telefona çok bakmıyorsanız rahat 2 günü çıkaracaktır şarj konusunda da çok hızlı 1.5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Tasarımı da çok hoşuma gitti çok büyük duruyordu ilk geldiğinde, Sonradan alışmaya başladım.

başka bir şey sormak istiyorsanız yazabilirsiniz.

Note 9S daha iyi bir telefon ama ben riske atmazdım, Şunu alırdım.

evet aynı telefonun 17 ay garantili hali 2300 tl seçim yapmöam lazım ikisi arasında

evet aynı telefonun 17 ay garantili hali 2300 TL seçim yapmöam lazım ikisi arasında
ama efendim note 8 pro güncelleme almıyacak android 12 ve miuı güncellemesi almayacak ondan doalyı tercihim heralde note 9s olacak gibi başka ne telefon önerirsiniz

öyle bir şey yok ben 1 aydır kullanıyorum hatta 2 ay oldu hiçbir şey yok +hepde oyun oynuyorum

Note 9S daha iyi bir telefon ama ben riske atmazdım, Şunu alırdım.

ve note 8 pro 1 yıl güncelleme izni veriyor ve miu 13 ve android 12 de almayacak diye biliyorum

bu bütçede hangi telefonu önerirsiniz peki?
bu bütçede en iyi telefon bence note 9s çok güzel bir telefon donma kasma hiçbir şeyi yok bayiden aldık hiçbir şeyi çıkmadı telefonun gayet hızlı ve güzel

öyle bir şey yok ben 1 aydır kullanıyorum hatta 2 ay oldu hiçbir şey yok +hepde oyun oynuyorum

ve note 8 pro 1 yıl güncelleme izni veriyor ve miu 13 ve android 12 de almayacak diye biliyorum

bu bütçede en iyi telefon bence note 9s çok güzel bir telefon donma kasma hiçbir şeyi yok bayiden aldık hiçbir şeyi çıkmadı telefonun gayet hızlı ve güzel
Çoğunlukta var diyorum herkeste değil.

2500 tl bütçeye bence tabii ki note 9s alınır donma kasma yok kamerası iyi artı android 12 ve miu 13 alacağı için büyük bir artısıda burdan var eğer oyun oynayacaksanız rahat 60 fps de veriyor şuan zaten kullanıyorum 2 aydır hiçbir sorun çıkmadı bende gayet hızlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri