Aşırı hantal bir insanım

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
2 ay sonra 15 yaşına gireceğim ama kendimi bildim bile hantalım. kilodan değil ama adam akıllı sıçrayamıyorum. fizik gücüm yok neredeyse hiç koşamıyorum 10 saniye koşup 40 saniye nefes nefese kalıyorum kasım yok bide üstüne üşengeçlik ekleninçe çok büyük sıkıntı çıkıyor. bu konuya bir çare var mıdır ?

spor + dengeli beslenme.
urfalıyım önüme bir tava gelse acımam sence dengeli beslenmem mümkün mü ? sporda tam olarak ne yapabilirim ? 15 yaşında halter kaldıramam değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spor yaparak çözülür bu bir sorun değil.
Spor ve beslenme :D Başka yolu yok :D
urfalıyım önüme bir tava gelse acımam sence dengeli beslenmem mümkün mü ? sporda tam olarak ne yapabilirim ? 15 yaşında halter kaldıramam değil mi

2 ay sonra 15 yaşına gireceğim ama kendimi bildim bile hantalım. kilodan değil ama adam akıllı sıçrayamıyorum. fizik gücüm yok neredeyse hiç koşamıyorum 10 saniye koşup 40 saniye nefes nefese kalıyorum kasım yok bide üstüne üşengeçlik ekleninçe çok büyük sıkıntı çıkıyor. bu konuya bir çare var mıdır ?
aa ben

niye kaldıramıcaksın
gidecen bi fitness salonuna eğer ordaki hoca ilgileniyorsa ondan antreman ve beslenme programı isticen yoksa uzaktan eğitim tavsiye ederim

urfalıyım önüme bir tava gelse acımam sence dengeli beslenmem mümkün mü ?
ASPOFGIASHNWGIAWSEWNGAWGADEEGHAEDHAWEHAW

hocam ben de hataylıyım ama zor da olsa dengeli besleniyorum :D
istanbul,ege gibi kısımlarda bu daha kolay zaten ama bizim için zor olsa da imkansız değil.

kalbin delik olablir kardiyolojiye gidip eforlu çektirmen ekokardiyogram çektirmen gerekebilir

Kendimi gördüm.

gardaşım sarıl bana gardaşım. işin kötüsü büyüyünce şişko animecilere benzemekten korkuyorum
hayırrr bende 4 ay sonra 15 ime gircem bi ara çok fea hırs yaptım 1 haftada 8 kilo verdim sabah öğle akşam koşuyordum 1 saat diyet dde yapıyordum ama tekrar kilo aldım :(

Spor Sağlıklı beslenme, bu faktörlere bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,539
Üyeler
189,289
Son üye
Metehan Öztürk
Geri