Volkswagen passat vs arteon??

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
arteon daha konforlu ve zaten model olarakta passatin abisi.

Hocam passat istiyorsanız mütehahhit olun devlet onlara bedava veriyor herhalde (!) :D
Şaka bi yana passat hiç şık görünmedi gözüme, sürekli gözüme bata bata bıktım. Arteon ise şık. Sadece cc nin tipi fena değildi sanırım zaten onun yerini de arteon aldı :)
Salla volkswageni insignia filan al bari
A doğru bak Insignia Turbo D yazan bir model var çok seviyorum tipini, nedense köpek balığını andırıyor siyahı.
images (8).jpeg

Hocam passat istiyorsanız mütehahhit olun devlet onlara bedava veriyor herhalde (!) :D
Şaka bi yana passat hiç şık görünmedi gözüme, sürekli gözüme bata bata bıktım. Arteon ise şık. Sadece cc nin tipi fena değildi sanırım zaten onun yerini de arteon aldı :)
İlla vw alcaksanızda bari o passat çöpünden uzaklaşıp arteon alın en azından tasarımı daha iyi
A doğru bak Insignia Turbo D yazan bir model var çok seviyorum tipini, nedense köpek balığını andırıyor siyahı.
Alıntıyı görüntüle
Sonunda doğru yolu bulmuşsunuz yolunuzu sağa sola saptırmadan devam ettirin

Performans olarak hangisi iyi dir görünüm olarak arteonda attim linklerdeki fotolara bakin performansını felan inceleyin öyle yazın hangisi alinir

Passat : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-plus-2020-cikisli-plus-apple-864747517/detay

Arteon: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kisli-arteon-r-line-garantili-849416760/detay
İkisi arasından passat tercih ederim sebebi daha genç ve daha az km ye sahip ayrıca arteonda ben hariç her yer boyalı.

attığınız 2 ilan arasında kalırsanız Passat tabikide daha ucuz ve daha
Knk onu öylesine attim ama alirsam zaten dolu olan birbpaket alirim arteonda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi arasından passat tercih ederim sebebi daha genç ve daha az km ye sahip ayrıca arteonda ben hariç her yer boyalı.
Knk öyle bakma olaya linklerde tasarim ve güçü dedim km boyali olmasi hasarli olmasini ge

Knk onu öylesine attim ama alirsam zaten dolu olan birbpaket alirim arteonda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk öyle bakma olaya linklerde tasarim ve güçü dedim km boyali olmasi hasarli olmasini ge
Arteon tabii ki o zaman

Geri