Millenicomda ki Hız Değerlerim

Hangi numara ile arıyorsunuz ? Paketi aldığınız telefon numarası ile mi arıyorsunuz ?
Hayır normal numarası ile şuan internetiki kestiler 2 saat içerisinde çözeceğiz dediler ama hayırlısı.

Taahhütsüz olduğu için hemen çıkmanı tavsiye ederim bende kullanıyorum ve tam bir rezalet sürekli gidiyor bazen hız 5 mbps ye kadar düşüyor çok fazla ping var ve video izlerken hızı bilerek düşürüyorlar , kısacası kimseye tavsiye etmiyorum bende bu ay çıkacağım

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
Sorumsuzluk

Hoxam babamı zar zor ikna ettim daha başka bir hatta geçiş yapalım dersem ağzımı burnumu kırar

Geçmiş olsun hocam.
Şu anda aynı durumu ben yaşıyorum, ttnet'^de birsürü sorun yaşıyorum tüketici mahkemesine verip millenicom'a geçicem inşallah bende sorun yaşamam hocam, geçmiş olsun ne diyeyim.

Teşekkür ederim hocam size de geçmiş olsun, isterseniz müşteri hizmetlerini ayarın ama bir işe yaramıyor biz aradıktan 2 dakika sonra çözdük diye mesaj geliyor ama sorun hep kalıyor, teknik servislerini göndermek istemiyorlar hep Türk telekom servisini yolluyorlar onlarda bizim ile sözleşmeniz yok deyip gidiyor.
Modeminiz nedir?

Hayır yok günün her anı böyle 120 gb lık oyunu 4 -5 ssat arasında indirebiliyorum.
arıyorum 90 100 liraya 70indirme 10 yükleme verecek paket paketin adı neydi biliyor musun vaat ettikleri neydi yani
mesela"sınırsız 100mbps 110tl gibi"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,175
Üyeler
192,913
Son üye
Emre demirhan
Geri