- Reaksiyon skoru
- 2,276
Redmi 10 lite 128 megapiksel yetrli mi ?Arkadaşlar 5000 TL ye kadar telefon arıyorum sizce ne almalıyım? 128gb olması ve kamerası iyi olmalı oyun oynamayacağım
Redmi 10 lite 128 megapiksel yetrli mi ?Arkadaşlar 5000 TL ye kadar telefon arıyorum sizce ne almalıyım? 128gb olması ve kamerası iyi olmalı oyun oynamayacağım
utandım şimdiHer akşam ortalama 2 saat kitap okumanı öneriyor ben orda a3 demedim samsung a 3 yılda güncelleme geliyor dedim
hani özel isimlerde ekleri ayırıyoruz ya hani
ama orda seninde suçun var ' işaretiyle ayırman gerekiyorduHer akşam ortalama 2 saat kitap okumanı öneriyor ben orda a3 demedim samsung a 3 yılda güncelleme geliyor dedim
hani özel isimlerde ekleri ayırıyoruz ya hani
öyle bir telefon mu varmış?Redmi 10 lite 128 megapiksel yetrli mi ?
Klavyede hangi tuşla yapıldığını unuttuğum için yapamadım.utandım şimdiĞ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama orda seninde suçun var ' işaretiyle ayırman gerekiyordu![]()
her şey mp değil. TakmayınXiaomi neden önermiyorsunuz ve s20 fe nin kamerası 12mp ama mi 10t nin 64 ayrıca mi10t de sd 865 var
benim anlatmak isteiğim 2016 da çıkmıs bir telefonu ben şuanda 2021 yılında kullanıyorsam ve bu telefon heleda güncelleme alıyosa iyi bişe yani ben uzun vadeli kullanmak istiyosa 2 sene sonra telefon değiştirmek zorunda kalma diye iphone se 2020 yi önerdim.başka ? bi tek işletim sistemi iyi o da bazılarına kıyasla
samsung a3 ü önerdiğimi hatılarmıyorum ortalığı kızıştırdığımda yok
hem samsung a3 ne dalga mı geçiyorsun ? 2k lık telefonla kıyasladığı şeye bak
2016 da çıkmış telefonu bunlarla karşılaştırıyor lmao
shift + 2Klavyede hangi tuşla yapıldığını unuttuğum için yapamadım.
öyle bir telefon mu varmış?
Mi 10t den neyi daha iyi hocamSamsung S20FE al geç.
note 10 lite pardon reis xDöyle bir telefon mu varmış?
öyle bir telefon mu varmış?
Hocam bu telefon için forumda kötü diyen vardı yazılım açısından![]()
Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB fiyatları 17.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 7 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Ben Samung'cuyum Xiaomi daha 2 yıldır Türkiyede ne olacağı belli değil.Mi 10t den neyi daha iyi hocam
İşlemci Kamera batarya da mi10t daha önde