Millenicomda ki Hız Değerlerim

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
geçmiş olsun reis benimki hala bağlanmadı 😁 😁 😁 😁 😁

haklısın antalya/alanyanın merkezinde oturuyorum ve internetin durumu bu
hocam oyun yayınları yapmayacaksanız türkneti öneririm kesinlikle o interneti bırakınız

Ekler

• Ekran Görüntüsü (90).png
    Ekran Görüntüsü (90).png
    320.4 KB · Hit: 69
Öncelikle kablolu olarak bağlandığı düşünüyorum ve ona göre cevap vereceğim.

Millenicom ilk defa hizmet verdiği noktalarda otomatik olarak stabilizasyon çalışmaları yapıyor. Hizmet verirken gönderdiği değerler kişinin aldığı değerler vesaire otomatik olarak ölçülüyor fakat bir kişinin kontrolünde olmadığı için bu değerler anlık olarak kontrol edilemiyor. Haliyle bu durumda kullanıcı yetkilileri bilgilendirmek zorunda.

Internet hizmetini yeni almaya başladığınızda okudum bu durumda bu tür sorunları yaşamınız gayet doğal. Yaşadığınız durum en fazla bir buçuk veyahut iki hafta sürecek. Konu hakkında WhatsApp hattından yardım alabilirsin.

Dostum kabloyla bağlanıp alınmış değer mi bu? Başka sitede test ettin mi? Ya da bir dosya veya bir şey indirdin mi öyle denermisin bir de.

Millenicom burada rezaletmiş keşke gecmeseydim bu hızlar ne ya çocuk mu kandırıyorlar bu ne lan.

Ekler

• Screenshot_2021-03-06-15-56-56-96.jpg
    Screenshot_2021-03-06-15-56-56-96.jpg
    98.6 KB · Hit: 58
Geri