Millenicomda ki Hız Değerlerim

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
7 upload hızı neye yetmiyor hocam. 1080p 60 fps yayın go brr

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
2021.03.04-12.47.png

aramıza hoşgeldin kardeşim :)

:( o zaman g.o ama

Gene süperonline a geçmeni tavsiye ederim
millenicom düşünüyorum kimisinde cayır cayır çalışıyor kimisinde sorun çıkıyor sonuçta taahhütsüz sorun olursa bende süperonline a geçerim

sızce mıllenıcom alsam 50 lık paketı ne olur 50 sıde gelır mı ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (82).png
    Ekran Görüntüsü (82).png
    183.6 KB · Hit: 62
millenicom un bir problemi arada hız düşüşleri oluyor nadirler genelde ama olmuyor değiller

Benim vodafone mh aradığımda hızları düzeltiyoralr

35 lik pakette 39 down 6 up alıyorum vaat ettiklerinden de fazla alıyorum Alt yapım iyi ( istanbuldayım ) sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun umarım düzeltirler hiç sorun yaşamadığım için müşteri hizmetleri kalitesini bilmiyorum

Geri