BU KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Parası olmayan adam Gidip torrent oyun indire bilir kimsede karışamaz.
Ben 4 saate bitirceğim oyuna neden gidip para veriyim cok seversem serisi indirim oynarım silerim geçerim.
Örnek Steamdan tom raider serisini aldım oynadım canım skıldıkca alıp oynarım. Farcry5 satın aldım 4 kere bitirdim gene bitirim severim oyunu.
Ama nfs serisi olsun ac serisi olsun bundan bir yanlıs yok torrent indir geç
İyi de AC serisi güzel olur kötü olur bi emek var. Sen o emeği hiçe sayıyorsun.

Bana "böyle böyle kural var" dedikten sonra "bu bu kural eklensin" diye konu açması peki? İyimiş abi. Yoruldum ya neyse.

boş yorumlarınızla artık uğraşmıyorum
Aç konunun başını oku. Gösterdiğin örnek korsan oyun konusu. "Paran yoksa oynama" sözü başka nerede kullanılır? Bu konunun korsana bağlanacağı belli ve bu bugünkü 50. korsan konusu falan.

Herkese selam. Dediğim gibi birbirinize karşı gelmekten ise oyunların pahalı olmasına karşı olmanız daha mantıklı olucaktır bence.

paran yoksa oynama demiyoruz. suç bireyseldir. senin günahın beni bağlamaz. ama her oyunu oynamak zorunda da değilsin.

İsteyen istediğini yapar boş boş uzatiyonuz istersen işletim sistemini de kaçak kullanirim istersen ülkeye kaçak sokulan ürünleri kullanırım size ne kim diyorsa korsan oynama gram umrumda değil kimsenin de olmicak

kankam tahmin edeyim sadece başlığı okudun değil mi
yazının çoğunu okudum. "paran yoksa oynama" yazanlar o dediğin konuyu açanları bu yanlıştan döndürmek için yazıyorlar. korsan indirecek olan vazgeçerse sorunu da ortadan kalkmış oluyor. yani çözüm üretiyorlar.

İsteyen istediğini yapar boş boş uzatiyonuz istersen işletim sistemini de kaçak kullanirim istersen ülkeye kaçak sokulan ürünleri kullanırım size ne kim diyorsa korsan oynama gram umrumda değil kimsenin de olmicak
ahh ahh canım kardeşim gel insan gibi konuşalım bu konu hakkında çok gerildim lütfen konuyu okur musun konunun korsanla bir alakası yok başlıkla yola çıkmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazının çoğunu okudum. "paran yoksa oynama" yazanlar o dediğin konuyu açanları bu yanlıştan döndürmek için yazıyorlar. korsan indirecek olan vazgeçerse sorunu da ortadan kalkmış oluyor. yani çözüm üretiyorlar.
işte bende bunun bir çözüm olmadığından bahsediyorum indirimli oyun öner felan filan ama konunun doğrudan veya saptırılarak korsanla alakası yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri