Reaksiyon skoru ?

Reaksiyon skoru
160
Yav beyler bu ne millet hilemi yapıyor anlamıyorum adama bakıyorum 2000 mesaj 1000 Reaksiyon skoru. ne ara nasıl yapıyorsunuz taktik falanmı var söyleyinde bizde bilelim

Samimiyet ve senin nasıl cevap yazdığına bağlı. Hile kullananlar ban yiyor.

Beğeni aldığında artıyor.

Mesela "Anakartlarda Wifi Olmaz" yazmıyorlar, yazmıyoruz. Ondan. :)

Oyle bisey olacagini sanmiyorum

Yav beyler bu ne millet hilemi yapıyor anlamıyorum adama bakıyorum 2000 mesaj 1000 Reaksiyon skoru. ne ara nasıl yapıyorsunuz taktik falanmı var söyleyinde bizde bilelim
knk reaksiyon için grupta takılıyosan hiç durma bile buralarda ki kimsenin hile yapcagını düşünmüyorum bu grupta her sanıye aktıf olan çok kişi gordum

Beğen kısmındakki ilk 3 emojiye göre reaksiyon yükseliyor.

1) Milletin işi gücü yok, sürekli burada takılıyor.
2) Ağzı olan konuşuyor. Sadece "yazmış olmak için" yazıyorlar çoğu konuya. Hiçbir fikri, bilgisi olmasa dahi mesaj ve reaksiyon için yazan bir sürü boş insan var. "Bu konu hakkında bilgim ve tecrübem yok, susayım, başka konulara bakayım" diye bir şey yok.

1) Milletin işi gücü yok, sürekli burada takılıyor.
2) Ağzı olan konuşuyor. Sadece "yazmış olmak için" yazıyorlar çoğu konuya. Hiçbir fikri, bilgisi olmasa dahi mesaj ve reaksiyon için yazan bir sürü boş insan var.
aynen hem karantina hem ramazan üst üste geliyor milletin ne yapmasını bekliyosun işi gücü yok diyosun aga adam napsın forumda gezicek yardım edicek sosyalleşicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,013
Üyeler
190,302
Son üye
Baba1221
Geri