DeltaForce041
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Yav beyler bu ne millet hilemi yapıyor anlamıyorum adama bakıyorum 2000 mesaj 1000 Reaksiyon skoru. ne ara nasıl yapıyorsunuz taktik falanmı var söyleyinde bizde bilelim
knk reaksiyon için grupta takılıyosan hiç durma bile buralarda ki kimsenin hile yapcagını düşünmüyorum bu grupta her sanıye aktıf olan çok kişi gordumYav beyler bu ne millet hilemi yapıyor anlamıyorum adama bakıyorum 2000 mesaj 1000 Reaksiyon skoru. ne ara nasıl yapıyorsunuz taktik falanmı var söyleyinde bizde bilelim
1) Milletin işi gücü yok, sürekli burada takılıyor.Yav beyler bu ne millet hilemi yapıyor anlamıyorum adama bakıyorum 2000 mesaj 1000 Reaksiyon skoru. ne ara nasıl yapıyorsunuz taktik falanmı var söyleyinde bizde bilelim
affadsfdasfdaMesela "Anakartlarda Wifi Olmaz" yazmıyorlar, yazmıyoruz. Ondan.![]()
Nasıl hile yapabiliyorlar ki? Bilgiler server'da kayıt ediliyor değiştirmek mümkün değil.20'den fazla kişi hileden dolayı banlandı.
aynen hem karantina hem ramazan üst üste geliyor milletin ne yapmasını bekliyosun işi gücü yok diyosun aga adam napsın forumda gezicek yardım edicek sosyalleşicek1) Milletin işi gücü yok, sürekli burada takılıyor.
2) Ağzı olan konuşuyor. Sadece "yazmış olmak için" yazıyorlar çoğu konuya. Hiçbir fikri, bilgisi olmasa dahi mesaj ve reaksiyon için yazan bir sürü boş insan var.
:/ bunamı takıldın . konuşmaya gidip bir kez daha bak istersen . sadece söyleyiş biçimim yanlıştıMesela "Anakartlarda Wifi Olmaz" yazmıyorlar, yazmıyoruz. Ondan.![]()