- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,359
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürat Kargo ile gelecekmiş biraz korkuttu. Gelince ilk deneyimlerimi paylaşırım 
Ateşle oynuyorsun yapma
Koltuk nedir ?hocam size kendi koltuğumu önerecektim fiyatı 2.000tl ye fırlamış
Sağlam gelicektir elbet , sağlam gelmese bile paranı karşılamak zorundalardır.Sürat Kargo ile gelecekmiş biraz korkuttu. Gelince ilk deneyimlerimi paylaşırım![]()
hangi koltuk hocam?Sürat Kargo ile gelecekmiş biraz korkuttu. Gelince ilk deneyimlerimi paylaşırım![]()
Konuya yazmıştım, KL-R65 modeli.hangi koltuk hocam?
Sürat Kargo gene iyi. MNG ile gelseydi koltuk koltuk olmaktan çıkardı.Sürat Kargo ile gelecekmiş biraz korkuttu. Gelince ilk deneyimlerimi paylaşırım![]()
KL-R77 modeline baksaydın keşke 1150 TL ve bilindik bir sürü yorumu var olumlu.Konuya yazmıştım, KL-R65 modeli.
Suni deri olduğu için elemiştim onu.KL-R77 modeline baksaydın keşke 1150 TL ve bilindik bir sürü yorumu var olumlu.
hocam benin koltuğum da suni deri ama çok da terletmiyor hangi deri olduğuna da bağlı aslındaSuni deri olduğu için elemiştim onu.
Ben terleyen biriyim, açıkçası hangi deri olduğuna pek bakamıyorumhocam benin koltuğum da suni deri ama çok da terletmiyor hangi deri olduğuna da bağlı aslında
hocam koltuğu aldığınız zaman eve parça halinde mi geliyor siz kuruyorsunuz ya da parçaları getirenler mi kuruyor yoksa tam sandalye halinde mi geliyorBen terleyen biriyim, açıkçası hangi deri olduğuna pek bakamıyorum![]()