şuan böyle değil sadece edebiyat baraj ders
Doğrudur ayakkabı değişir gibi sistem değişiyorlar.
şuan böyle değil sadece edebiyat baraj ders
Edebiyatla aramın iyi olduğunu düşünüyorum biraz daha videolar izlediğimde bu işi yaparım bence benim korktuğum fiziksözlüler sonrası 50'nin altında olursan sınıfta kalrısın
ortalama 50 üstü ama en az bir dersin 50 altıysa belge alamazssın.
en önemli ders edebiyat değil bu arada,
matematik ,ingilizce ve edebiyat neredeyse eşit etkiliyor.
Edebiyat ne demek YKS'de çıkmıyor? En az Matematik kadar önemli bir ders Edebiyat.En önemli ders nasıl edebiyat?
Sözelci değilsen yksde çıkmıyor.
Ama ortalamanı fazla etkiliyor
Sonuç olarak hepsine çalış
Hocam Türkçe çıkmıyor mu dil bilgisi ?Edebiyat ne demek YKS'de çıkmıyor? En az Matematik kadar önemli bir ders Edebiyat.
Dostum Türkçe adı altında çıkar ama edebiyat dersinde işlediğin konuları görürsün. TYT'de 9 ve 10. sınıfta gördüğün Edebiyat'ı AYT'de 11-12. sınıfta gördüğün edebiyatı çözersin.Hocam Türkçe çıkmıyor mu dil bilgisi ?
Sözel değilseniz
Sözel seçerse ayrı
Gerçekten mi ? kaynak var mı ?Bu sene sınıfta kalma yok diye biliyorum.
olur taktir teşekkür belgesi alamzsın 1 derste kalsan bile beden eğitimnde kalsan bile belge alamıyosunben şimdi almanca,fizikte çuvallarsam bir şey olurmu
Yanlış biliyormuşum, devamsızlıktan kalma olmayacakmış. Yani bu kaynak öyle diyor:Gerçekten mi ? kaynak var mı ?
hocam 9'u iyi atlatırsanız salmadan lise vız geliyor.Edebiyatla aramın iyi olduğunu düşünüyorum biraz daha videolar izlediğimde bu işi yaparım bence benim korktuğum fizik
Ben edebiyat yok diye biliyorum. Sayısal içinDostum Türkçe adı altında çıkar ama edebiyat dersinde işlediğin konuları görürsün. TYT'de 9 ve 10. sınıfta gördüğün Edebiyat'ı AYT'de 11-12. sınıfta gördüğün edebiyatı çözersin.
Ortalaman etkilenir.ben şimdi almanca,fizikte çuvallarsam bir şey olurmu